Feina de RESPONSABLE torn tarda PLANTA LLESCATS-alimentació

RESPONSABLE torn tarda PLANTA LLESCATS-alimentació

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 103780

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
RESPONSABLE torn tarda PLANTA LLESCATS-alimentació
Població
Sant Miquel de Balenyà
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Encarregat/da.
Departament
Operacions - producció
Horari
Jornada completa de 40 hores setmanals, de dilluns a divendres, en torn de tarda, de 14:00h a 22:30h amb els descansos establerts per llei.
Sou
Segons vàlua del candidat/da.
Tipus contacte
Estable
Durada contracte
Estable
Descripció
Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975, des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis.

Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a Sant Hipòlit de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l´elaboració de pernil cuit, embotits i llescats i la tercera per a lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions de darrera generació, en condicions de màxima asèpsia, atmosfera protectora, fred i filtratge d´aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.

Mantenim la nostra activitat investigadora per tal d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.

Actualment, precisem un/a Jefe/Responsable Torn de tarda per planta de llescats (alimentació) per gestionar equip de 70-80 empleats en 12 linies de llescats - embotits.

S´ofereix la possibilitat de formar part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i la innovació constant, optant a un lloc de feina estable i incorporació directa per empresa.
Data publicació
20/05/2022
Data caducitat
19/06/2022
Núm. consultes
1949 lectures
REQUISITS
Titulació
Experiència de més de cinc anys en posició similar en entorn productiu (ideal sector carni) o formació com a enginyer/a (que li agradi l´entorn industrial i vulgui treballar en producció).
Es valorarà
Necessitem professionals amb gran implicació, visió per innovar que siguin creatius i que gaudeixin en entorns productius. Amb habilitat analítica, iniciativa, autonomia, gran capacitat d´organització, que us agradi treballar en equip i orientats a resultats. Amb ganes d´aportar i evolucionar amb el nostre projecte.
Experiència
La posició reporta directament al subdirector de producció y el seu lloc de treball és a la planta de producció. Les tasques que haurà de realitzar són:

- Control de producció: seguiment de la planificació, control i seguiment d’avaries, gestió incidències producte o maquinària juntament amb subdirecció de planta.
- Control de les mermes de producció: seguiment merma segons estàndard de fabricació i analitzar desviaments de merma.
- Control bones pràctiques de fabricació: revisió de les bones pràctiques i del bon ús de la maquinària, control del compliment d’estàndards de producció i seguiment de l’ús dels EPIS.
- Control bones pràctiques de manipulació: seguiment de les neteges intermèdies, seguiment de la qualitat del producte semielaborat, seguiment de la qualitat del producte acabat i revisió pre-operatius.
- Millores: col·laborar amb I+D a la definició d´estàndards de processos i de producte.
- Gestió del personal: formació del personal nou, planificació setmanal d´operaris i gestió del personal de sala.
- Entre altres tasques pròpies del lloc de treball.
Imprescindible
Experiència de més de cinc anys en posició similar en entorn productiu (ideal sector carni) o formació com a enginyer (que li agradi l´entorn de fàbrica i vulgui treballar en producció). Imprescindible tenir coneixement de sistemes de qualitat.

Que sigui capaç de gestionar equips, control emocional i que gestioni correctament la multitasca.

Nivell alt d’informàtica

Català i castellà parlats i escrits correctament

Coneixement de les normes IFS i BRC

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2022 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat