Feina de Pràctiques –Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG)

Pràctiques –Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 121370

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Pràctiques –Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG)
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
A Anthesis som l’equip activador del canvi!

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.

També tenir ben clar que per aconseguir aquest canvi hem d’apostar i impulsar el talent júnior, per aquesta raó et presentem el nostre programa de pràctiques, una oportunitat pels joves com tu per adquirir experiència pràctica i emprendre la teva carrera professional

Uneix-te a l’equip de Ciutat i Territori, a la nostra oficina de Barcelona o Manlleu i ajuda’ns a assolir un repte important

Fer possible que les ciutats i regions siguin propietàries del seu impacte perquè puguin mitigar i adaptar-se a la crisi climàtica i crear espais de vida saludables i pròspers.

Com és fer pràctiques a Anthesis?

Posat apunt i empren amb nosaltres el teu futur professional!

T’oferim l’oportunitat de desenvolupar-te amb una formació on the job, és a dir, totalment pràctica on participaràs en projectes reals que t’introduiran al món laboral. A més, comptaràs amb el suport i formació de l’equip de Ciutat i Territori, un equip ple de talent i innovació, unes expertes i experts que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius

Què podràs aprendre durant les teves pràctiques?

Quins serien els teus reptes i objectius?

o Donaràs suport en l’obtenció i anàlisi de dades per als diferents projectes de temàtica ambiental que es desenvolupin: Anàlisi de la qualitat de l’aire, mobilitat, urbanisme, planificació territorial, canvi climàtic i medi natural, entre altres.
o Formaràs part de l’equip redactor dels projectes, memòries tècniques o altres documents que el treball requereixi, segons el procediment i criteri de qualitat establert a l’organització.
o Participaràs en el procés d’automatització de les tasques en l’equip de SIG a l’empresa, ajudant a millorar el “workflow” de l’àrea.
o Consolidar la transferència de coneixements i integrar la metodologia i la política de l’empresa.
o Altres tasques derivades de les necessitats dels projectes.
Data publicació
29/04/2024
Data caducitat
04/05/2024
Núm. consultes
1205 lectures
REQUISITS
Imprescindible
Com pots accedir al programa de pràctiques?

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements i competències:

o Formació universitària en: estudiant de darrer any de Grau, Màster o Postgrau relacionat amb el món de la Sostenibilitat, Geografia i els Sistemes d’Informació Geogràfica: Ciències Ambientals, Biologia Ambiental, Planificació Territorial, Mobilitat Urbana, Gestió Ambiental o titulació equivalent.
o Idiomes: Català (C1), Castellà (C1) i Anglès (mínim B2).
o Informàtica:
o Es requereix coneixements previs en els Sistemes d’Informació Geogràfica, a nivell bàsic: Elaboració de mapes, gestió de capes i funcions de geoprocessament.
o Disponibilitat per desplaçar-se.
o Residir a Barcelona, Manlleu o voltants.

Valorem experiència i interès en:
o Consultoria i coneixement sectorial (treball en l’àmbit del desenvolupament sostenible de les ciutats i la seva anàlisi socioeconòmica).
o Es valorarà l’ús de QGIS com a eina de treball habitual.
o Es valorarà el coneixement de llenguatge de Python associat a les tasques de SIG.
o Tenir interès vers el coneixement del mercat relacionat amb la tasca que es desenvolupa.
o Ganes d’aprendre i predisposició.

Quines seran les teves competències i habilitats?

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Actitud proactiva i dinàmica.
o Empoderament personal.
o Interès pel medi ambient i la sostenibilitat.
o Identificació i compromís amb els objectius i valors de l’empresa.
o Intel·ligència emocional i social.
o Comunicació assertiva.
o Treball en equip i cooperació.
o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.
o Planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
o Il·lusió, moltes ganes d’aprendre i motivació emprendre aquest repte!

Què vol dir treballar a Anthesis?

Et presentem els avantatges d’unir-te al nostre gran equip!

o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs en una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Participaràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!

L’esperit d’Anthesis

Volem que coneguis la nostra cultura i valors

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si busques l’oportunitat de créixer i desenvolupar-te en un entorn pioner i amb un alt compromís amb les persones i el medi ambient, aquesta és la teva oportunitat! T’esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat