Feina de TÈCNIC/A GESTIÓ DEPURADORA-MEDI AMBIENT

TÈCNIC/A GESTIÓ DEPURADORA-MEDI AMBIENT

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 116625

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
TÈCNIC/A GESTIÓ DEPURADORA-MEDI AMBIENT
Població
Sant Miquel de Balenyà
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Tècnic/a
Departament
Enginyeria i manteniment- medi ambient
Horari
Jornada completa de 40 hores setmanals, de dilluns a divendres, en torn central amb els descansos establerts per llei.
Sou
Segons vàlua del candidat/da
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Estable
Descripció
Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, en 1975 des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis i des de 2014 som part del Grup Argal.
Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, en les faldilles del Montseny, i una tercera a Les Masies de Voltregà i actualment som 725 empleats.
Som líders nacionals en l´elaboració i distribució de béicon en el mercat de la moderna distribució i especialistes en fumats naturals.
A més de béicon, som especialistes en embotits cuits i llom curat, tant en peça com en llescats i mantenim la nostra activitat investigadora amb la finalitat d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per a adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.
Si tens ganes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes amb els requisits, no dubtis i uneix-te en el nostre gran equip d´EMBOTITS MONELLS!

Els nostres valors són:
Compromís – Esforç – Passió – Integritat – Cerca de l´excel·lència.
Data publicació
19/04/2024
Data caducitat
15/05/2024
Núm. consultes
3745 lectures
REQUISITS
Titulació
Amb formació i/o experiència en gestió de depuradores o tractaments d´aigua, Ciències Ambientals, Formació Professional en química ambiental o similar. Es valorarà coneixements en medi ambient, gestió de depuradores i tractaments d´aigües i gestió documental.
Experiència
Tècnic/a gestió de depuradora – medi ambient, amb experiència en un lloc similar, fent les tasques de gestió de depuradora. Amb formació i/o experiència en gestió de depuradores o tractaments d´aigua, Ciències Ambientals, Formació Professional en química ambiental o similar. Es valorarà coneixements en medi ambient, gestió de depuradores i tractaments d´aigües i gestió documental.
Encaixaràs en la posició si: tens capacitat per a treballar en equip per a col·laborar eficaçment amb els companys, comunicar de manera clara i adaptar-se a diferents rols dins del grup. Si ets una persona dinàmica amb energia i vitalitat per a desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball. Si ets una persona resolutiva amb capacitat d´abordar problemes i situacions de manera efectiva, trobant solucions pràctiques i viables i proactiva per a prendre la iniciativa en la cerca de solucions.

La posició reporta directament al responsable del departament de manteniment i enginyeria – medi ambient:
Les principals funcions de la posició:
- Seguiment i supervisió de les EDAR (estocs de producte, verificació llista de control, supervisió de tasques operari...).
- Manteniment sistema documental SDR (serveis i registres al dia).
- Preparació i recopilació d´albarans per a facturació departament.
- Implantació i seguiment de projectes en fàbriques (tasques de camp).
- Revisió i correcta segregació de residus.
- Dots formatius per a formacions contínues personal fàbrica en medi ambient.
Imprescindible
Formació i/o experiència en gestió de depuradores o tractaments d´aigua, Ciències Ambientals, Formació Professional en química ambiental o similar. Es valorarà coneixements en medi ambient, gestió de depuradores i tractaments d´aigües i gestió documental.
Residència a la comarca d´Osona o limítrofes.
Altres requisits
Posició estable en empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació, formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.
Salari segons vàlua del candidat.
Retribució flexible. Condicions especials en alguns serveis o compres per ser empleat de la nostra companyia.
Formaràs part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que, aposta per la millora i la innovació constant.
Necessitem professionals amb gran implicació, visió per a innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Professionals amb habilitat analítica, iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat