Feina de TÈCNIC/A MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC

TÈCNIC/A MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 90526

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
TÈCNIC/A MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC
Població
Sant Miquel de Balenyà o Les Masies de Voltregà
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Tècnic/a de Manteniment
Departament
Enginyeria i manteniment
Horari
Jornada completa de 40 hores setmanals, torn mati, tarda o nit
Sou
Segons vàlua del candidat/da
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Estable
Descripció
Sobre nosaltres:
🏭 Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada en Sant Miquel de Balenyà – Seva, en 1975 des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis i des de 2014 som part del Grup Argal.
Comptem amb tres plantes productives, dues en Sant Miquel de Balenyà, en les faldilles del Montseny, i una tercera a Les Masies de Voltregà i actualment som 725 empleats.
Som líders nacionals en l´elaboració i distribució de béicon en el mercat de la moderna distribució i especialistes en fumats naturals.
A més de béicon, som especialistes en embotits cuits i llom curat, tant en peça com en llescats i mantenim la nostra activitat investigadora amb la finalitat d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per a adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.

Els nostres valors són:
Compromís – Esforç – Passió – Integritat – Cerca de l´excel·lència.
Data publicació
20/05/2024
Data caducitat
19/06/2024
Núm. consultes
12309 lectures
REQUISITS
Titulació
Formació i/o experiència com a tècnic/a de manteniment electromecànic i formació en grau mitjà i/o superior en mecànica, electromecànica, similars o superiors. A més, és valorables coneixements i experiència en envasadores al buit (multivac) i nocions de soldadura.
Experiència
Volem incorporar al nostre equip un/a Tècnic/a de manteniment electromecànic amb experiència de més de 3 anys en un lloc similar en sector alimentació, fent tasques de manteniment electromecànic. Amb formació i/o experiència com a tècnic/a manteniment electromecànic i formació en grau mitjà i/o superior en mecànica, electromecànica, similars o superiors. A més, és valorables coneixements i experiència en envasadores al buit (multivac) i nocions de soldadura.

🎯Encaixaràs en la posició si: tens capacitat per a treballar en equip per a col·laborar eficaçment amb els companys, comunicar de manera clara i adaptar-se a diferents rols dins del grup. Si ets una persona dinàmica amb energia i vitalitat per a desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball. Si ets una persona resolutiva amb capacitat d´abordar problemes i situacions de manera efectiva, trobant solucions pràctiques i viables i proactiva per a prendre la iniciativa en la cerca de solucions.

La posició reporta directament al responsable del departament de manteniment i enginyeria:

Les principals funcions de la posició:
- Realitzar el manteniment preventiu i/o correctiu de la maquinària de les línies productives.
- Realitzar el manteniment predictiu, realitzant les adaptacions i modificacions adequades per a solucionar la incidència.
- Revisar i/o millorar de les instal·lacions i els equips de treball.
- Detectar i regirar les avaries de la maquinària.
Imprescindible
Formació i/o experiència com a tècnic/a de manteniment electromecànic i formació en grau mitjà i/o superior en mecànica, electromecànica, similars o superiors.
Valorables coneixements i experiència en envasadores al buit (multivac) i nocions de soldadura.
Residència a la comarca d´Osona o limítrofes.
Altres requisits
Posició estable en empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació comptant, formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.

S´ofereix:
Salari segons vàlua del candidat.
Retribució flexible. Condicions especials en alguns serveis o compres per ser empleat de la nostra companyia.
Formaràs part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que, aposta per la millora i la innovació constant.

Necessitem professionals amb gran implicació, visió per innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Amb habilitat analítica, amb iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.

Si tens ganes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes els requisits, no el dubtis i uneix-te al nostre gran equip d´EMBOTITS MONELLS!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat