Feina de DIRECTOR/A COMERCIAL

Servitona neteges industrials i reformes
Infocentre, formacio i estudis
mater, imprempta i llibreria
Reformes Integrals Tona


DIRECTOR/A COMERCIAL

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 87753

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Olga Marsó RRHH

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
DIRECTOR/A COMERCIAL
Població
Osona Nord
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Departament
Comercial
Sou
Segons vàlua
Tipus contacte
Eventual + renovable indefinit
Data publicació
08/07/2019
Data caducitat
07/08/2019
Núm. consultes
292 lectures
REQUISITS
Titulació
Direcció Comercial
Experiència
Empresa industrial de la comarca d´Osona precisa incorporar un/a Director Comercial amb els objectius d´augmentar la distribució i vendes tant on com off line i la gestió eficient de l´àrea comercial. Les seves responsabilitats seran: disseny junt amb direcció del pla estratègic comercial. Creació de procediments i processos de treball eficients de l´àrea de vendes. Assegurar la consecució d´objectius de vendes. Gestió d´accions de màrqueting en canals segons procediments conjuntament amb el departament de màrqueting. Gestió i supervisió de l´equip propi nacional i internacional. Reportar sobre l´evolució de l´activitat comercial, tenint coneixement de la realitat del mercat i entenent l´evolució de la demanda per proposar accions/mesures i traslladar-la a Direcció General.

Pensem en una persona amb facilitat comunicativa, orientació a resultats, orientació a clients, capacitat de visió de negoci, capacitat organitzativa i bona presència. Responsable i amb orientació a l´excel·lència. Un/a professional amb energia, proactivitat, amb actitud positiva, dinamisme, sociable i amb facilitat de treball en equip.
Imprescindible
Imprescindible mínim 5 anys d´experiència en la direcció comercial amb tasques similars, formació relacionada i un nivell avançat de la llengua anglesa, catalana i espanyola. Es valorarà domini de la llengua francesa.

Experiència en comerç internacional i en lideratge d´equips. Valorable experiència en distribució de producte per retail i grans distribuïdors.

Disponibilitat per viatjar entre 25%.. - 30%..

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Veure totes ofertes de treball a Osona

© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat