Feina de RESPONSABLE DELEGAT/DA COMERCIAL

RESPONSABLE DELEGAT/DA COMERCIAL

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 85287

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
RESPONSABLE DELEGAT/DA COMERCIAL
Població
Comarca Osona i Ripollès
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
COMERCIAL
Departament
COMERCIAL
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus contacte
ESTABLE PER EMPRESA
Durada contracte
INDEFINIT
Descripció
El/la candidat/a es trobarà en dependència directa del/la Director de Territori i la seva missió consistirà en augmentar els resultats i objectius de l’empresa dins de la comarca d’Osona i Ripollès. S’ocuparà de la planificació diària, setmanal i mensual, prospecció de la zona, ampliar cartera i fidelització de clients. A més, proposarà i mantindrà les accions de millora de màrqueting i publicitat de les diferents oficines, assegurant el compliment de marca dels estàndards de l’empresa. Finalment, liderarà un equip de 3 persones i vetllarà per la consecució d’objectius i resultats anuals establerts.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa líder en el seu sector de les assegurances tant a particulars com a empreses, amb renom a nivell nacional i on tindrà la oportunitat de formar part d’un gran projecte amb un pla de carrera intern.
Data publicació
14/06/2019
Data caducitat
14/07/2019
Núm. consultes
634 lectures
REQUISITS
Titulació
RESPONSABLE DELEGAT/DA COMERCIAL
Experiència
El perfil correspon a un/a professional amb una formació mínima de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances. És necessari una experiència mínima de 2 anys com a responsable delegat de zona, coordinant un equip de 3 persones. Aportar pràctica en grans comptes, consecució d’objectius i habilitats comunicatives. Pensem en una persona amb habilitats per motivar a l’equip, lideratge, organitzat/da, metòdic/a, actiu/va, polivalent i responsable.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat