SERVEIS - Empreses i serveis

Guia comercial > serveis

SERVEIS
Osona > Tona
Felip vall, 7
629... + Visitar web >
Empresa de neteja a osona, ripollés, garrotxa, plà de l´estany, alt empordà, bages i berguedà. neteja industrial, neteja d´oficines, neteja de comunitats de veïns,neteja de façanes, vidres, neteja de naus industrials, especialista en la neteja de pàrquings, neteja de grans superfícies
Osona > Hostalets de balenyà

616... + Visitar web >
Lloguer d´inflables a la comarca d´osona per a festes infantils, bateigs, comunions, casaments,etc. reculls els inflables amb el teu propi vehicle i els podràs muntar fàcilment a la teva festa. per a nens de 3 a 10 anys. diversió garantida des de 59 euros.
Osona > Vic

684... + Visitar web >
A urbicat treballem d´una manera diferent, dinàmica, moderna i sobretot professional. som un equip jove, completament integrat en les noves tecnologies i amb una àmplia xarxa de contactes. coneixem i treballem a fons tots i cada un dels nostres immobles i ens oferim a visitar-los de dilluns a diumenge. contacta amb nosaltres, som el teu millor aliat.
Osona > Santa maria de corcó - l`esquirol
C. serramitjana
938... + Visitar web >
Lloguer d´stands i complements per a fires i convencions: carpes, escenaris, jardineria decorativa, il.luminació, parets modulars...
Osona > Vic
C/ doctor salarich nº 4 local
938... + Visitar web >
Tecnocasa és la xarxa immobiliària en franquicia nº 1 a espanya i la més important d´europa. amb més de 1000 oficines en el conjunt de l´estat espanyol i un creixement del 20 per cent en l´últim any, confiem plenament en el nostre sistema de treball. el que permet a la nostra gent crèixer sense limits, fins a poder obrir el seu propi punt de venda. i això,... només és l´inici.
Osona > Taradell
Ctra. balenyà, 114, 2n 3ª
938... + Visitar web >
Gestió de residus, neteges industrials, desembussos de canonades, fosses sèptiques, depuradores, neteges de granges.
Osona > Manlleu
C/ voltrega 126
938... + Visitar web >
Empresa d´ambit nacional dedicada als treballs forestals tal.la i desbroçament
Osona > Sant miquel de balenyà
Crta. taradell, 34
938... + Visitar web >
Verdforex és una empresa dedicada a la creació i manteniment de zones verdes, serveis forestals, creació i acondicionament de jardins, tala i poda així com neteja de boscos, parcel·les, jardins, etc. també s´ofereixen serveis de plantació i reforestació.
Osona > Roda de ter
Av.pere baurier, 6
93 ... + Visitar web >
Tot tipus de canvis de format,super 8, 8mm betamax, vhs, hi8 video 8, mini dv, s-vhs a dvd, cintes, mini disc i disc de vinil a cd, etc.botiga a roda de ter, a on t´assessoraré de qualsevol dubte que tinguis. l´adreça és avd. pere baurier,6, en direcció a l´esquerda.
Osona > Vic
C/ sant pere n-70
938... + Visitar web >
És una enginyeria agropecuària, que es dedica bàsicament a l'assessorament de les activitats agràries i indústries agroalimentàries
Osona > TorellÓ
C/ anselm clavé, 2 baixos
93.... + Visitar web >
Empresa dedicada a la promoció immobiliària.
Osona > St miquel balenya
Cami tona 1-5
938... + Visitar web >
Logistica i distribucio
Osona > Hostalets de balenya
Ctra n-152 km 56.5
+ Visitar web >
Empresa dedicada a la logistica i distribucio
Osona > Manlleu
Avinguda bellmunt, 39 pol.ind.la coromina
938... + Visitar web >
Sistemat, empresa dedicada al subministrament de material d'oficina i a la instal.lació de mobiliari i divisories.
Osona > Vic
Av. del mercat, 8 àtic
93 ... + Visitar web >
Bisgràfic és un estudi de disseny gràfic i multimèdia que realitza tot tipus de projectes, i això fa necessari una gran dosi de creativitat per assegurar una correcta comunicació. la força del concepte, la simplicitat, l’estètica i un bon treball tipogràfic, defineixen el nostre treball. un equip de 10 professionals implicats al 120% en tots els projectes i la feina realitzada avalen una tarjectòria de més de 15 anys.
Osona > Vic
Ramon soler, 2 edif. girona
93 ... + Visitar web >
Manteniment i muntatge d'aparells elevadors
Osona > Roda de ter
Ctra barcelona 47-49
938... + Visitar web >
Alr lloguer de vehicles lloguer de tot tipus de vehicles. turismes substitució, econòmics, compactes o berlina fins 7 places. familiars i minibús desde 5 fins 9 places. furgonetes petites, mitjanes o grans. desde 3m3 fins a 14m3. per mudances, transports. camió caixa tancada fins a 23m3, camió amb plataforma elevadora, camió amb caixa descoberta, camió frigorífic. lloguers per dies. tarifes reduides. ofertes semanals i mensuals. lloguer d´autocaravanes 2 places desde 62,00€ dia 4 places desde 78,00€ dia 6 places desde 9000€ dia inclòs: iva, kilometratge il.limitat, assegurança.
Osona > 08551 tona
Pol.goules-passeig oficis,2-a
93 ... + Visitar web >
LegalitzaciÓ d´activitats ramaderes i industrials.tramitaciÓ de tot tipus de projectes relacionats amb el mÓn ramader i industrial.
Osona > Vic
Plaça estació 1 ent d
938... + Visitar web >
Vigart perruqueria es una perrqueria innovadora i nova a la comarca, si tens ganes de coneixe´ns, visita la nostre web www.vigart.net busquem ajudants i oficials de perruqueria
Osona > Manlleu
Crta. de roda, 30
938... + Visitar web >
Diverta es una empresa que ofereix serveis per a festes, esdeveniments i activitats lúdiques i educatives, per a particulars, empreses, entitats, associacions, ajuntaments, etc... amb més de 15 anys d´experiència en el sector garantim l´èxit de l´esdeveniment.


De la 1 a la 20 de 51 trobades


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat