Feina de ajudant d´encarregat per empresa industrial

ajudant d´encarregat per empresa industrial

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 129897

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
ajudant d´encarregat per empresa industrial
Població
Osona i voltants
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Encarregat
Departament
Producció
Horari
De dg a dj de 22 a 6h
Sou
Grup 6 conveni sidero
Tipus contacte
ETT + Empresa
Durada contracte
Estable
Descripció
Des de Crea Empleo estem seleccionant per empresa del sector industrial especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de components electrònics avançats per a diverses aplicacions industrials, un perfil d´ajudant d´encarregat.

entre les principals tasques destaquem:

Coordinació de l´equip: Organitzar i dirigir les activitats de l´equip per garantir el compliment dels objectius i terminis establerts.

Gestió de projectes: Supervisar el progrés dels projectes assignats, assegurant que es compleixin els requisits de qualitat i temps.

Desenvolupament i formació: Fomentar el creixement professional de l´equip mitjançant la formació, el desenvolupament de competències i la retroalimentació constant.

Comunicació: Facilitar una comunicació efectiva entre els membres de l´equip i altres parts interessades, assegurant que tots estiguin alineats amb els objectius i les expectatives.

Resolució de problemes: Identificar i abordar els reptes que puguin sorgir durant l´execució de projectes, trobant solucions efectives i promocionant un ambient de resolució de problemes.

Col·laboració interdepartamental: Treballar en estreta col·laboració amb altres equips dins de l´empresa, com el departament de desenvolupament, producció i vendes, per garantir una integració efectiva i un enfocament cohesionat en els projectes.

Lideratge: Inspirar i motivar l´equip, fomentant un ambient de treball positiu i productiu que impulsi la creativitat, la innovació i el compromís amb l´excel·lència.

Pensem en una persona que tingui experiència en departament de producció i gestionant equips, bon domini ofimàtic i vulgui treballar de nits.

La persona en qüestió entraria en un grup 6 i desprès de la formació, que dura entre 3 i 4 mesos, hi ha un plus de 300€ mensuals.
Data publicació
11/04/2024
Data caducitat
18/04/2024
Núm. consultes
522 lectures
REQUISITS
Titulació
CFGS
Es valorarà
Experiència gestionant equips
Experiència en producció
disponibilitat inmediata per incorporar en torn de nit
Experiència
experiència en producció, que hagi gestionat equips de treball, tingui mà Esquerra amb les persones, que no tingui dificultats amb la informàtica
Imprescindible
-
Altres requisits
-

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat