Feina de Operaris/àries Alimentació Vic - M/T

Operaris/àries Alimentació Vic - M/T

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 96182

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Operaris/àries Alimentació Vic - M/T
Població
Osona central
Comarca
Osona
Núm llocs
6
Categoria
Operari
Departament
Producció
Horari
Intensiu de 6-14h, 14-22h o 22-6h de dilluns a divendres
Sou
9,96€ b/h (1550€ bruts mensuals aprox.) o 11,66€b/h Nit
Tipus contacte
3 mesos TT + empresa
Durada contracte
Llarga duració
Descripció
T´agradaria treballar en un horari intensiu de 6-14 o de14-22 que et permeti compaginar la teva vida laboral amb la teva vida personal? Vols adquirir experiència en la principal empresa d´alimentació d´Osona, on podràs tenir un pla de carrera i estabilitat laboral?

Si totes les teves respostes són positives, aquesta oferta és per a tu!

Treballaràs com a Operari/ària d´alimentació en un ambient molt dinàmic on el treball en equip és essencial, per la qual cosa el bon ambient està garantitzat!

AQUÍ TINDRÀS:

- L´oportunitat, després de passar els 3 mesos inicials, d´incorporar-te en la plantilla de l´empresa, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te més de buscar treball.

- Dissenyar un pla de carrera segons les teves ambicions i motivacions, per a poder créixer tan verticalment com horitzontalment en diferents seccions de la mateixa empresa.

- Tindràs un salari de 9,96€ bruts l´hora (1.550€ bruts mes aprox). També, es preocuparan per tu, intentaran que dia a dia puguis adquirir nous coneixements i vetllaran per la teva seguretat en el lloc de treball.


REQUISITS:

Els dos únics requisits són:

- Tenir disponibilitat horària per a treballar de dilluns a divendres en horari intensiu de de 14.00 a 22.00 o de 6-14h, sempre respectant els descansos establerts.

- Tenir facilitats de desplaçament, tenint un domicili pròxim a la ciutat de Vic.Si tens experiència en sectors industrials o en producció, molt millor, però si no és així, no et preocupis, valorarem la teva candidatura igualment. Per a nosaltres el més important és la motivació pel treball i el creixement de les persones, per aquest motiu, sempre tindràs a algú a prop que podrà ajudar-te en la teva formació en el lloc i en tot el que necessitis perquè triomfis en el teu dia a dia.

RESPONSABILITATS

Les tasques que duràs a terme són variades, com l´elaboració, envasament o encaixat de productes alimentaris com ara PIZZES o derivats, sempre sota uns alts estàndards de qualitat. Es tracta de tasques senzilles que dominaràs en molt poc temps.

Si creus que tot això és el que cerques en un lloc de treball, no ho dubtis i apunta´t.Aviat ens estarem coneixent!
Data publicació
13/10/2021
Data caducitat
13/10/2021
Núm. consultes
28475 lectures
REQUISITS
Titulació
ESO

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2022 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat