Feina de IT Project Leader.

IT Project Leader.

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 92337

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ETALENTUM

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
IT Project Leader.
Població
Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Departament
Departament IT
Horari
Jornada Completa
Sou
Remuneració acord amb la vàlua del candidat/a
Tipus contacte
Indefinit
Descripció
Empresa multinacional del sector serveis en ple desenvolupament internacional, requereix incorporar un/a IT Project Leader, la missió del qual serà liderar el departament IT de la companyia, gestionant els projectes assignats al seu càrrec, amb l´objectiu d´augmentar la productivitat i la rendibilitat del negoci, a través del desenvolupament, implementació i gestió dels recursos de l´àrea de IT.

Les seves principals tasques i funcions seran les següents:
- Realitzar la supervisió dels equips de treball, identificar nous projectes d´innovació per a millorar la qualitat del servei prestat, realitzant el seu posterior seguiment quant a nivells de prestació, avaluant el rendiment dels equips al seu càrrec i sent l´interlocutor entre els responsables de rebre el servei.
- Serà la figura de referència en projectes a alt nivell en infraestructures tecnològiques amb la capacitat de gestió sobre personal tècnic, duent a terme la coordinació i lideratge dels diferents projectes assignats.
- A mitjà termini, exercirà el lideratge del departament IT i proposarà solucions de valor per a la companyia, analitzant les necessitats dels altres departaments amb l´objectiu d´augmentar la rendibilitat d´aquesta.
- Potenciarà la innovació en la companyia, sempre atent a nous recursos del mercat i aplicacions que millorin la productivitat de l´empresa.

Es requereix:
- Habilitats per al lideratge i gestió d´equips de treball, capacitat d´adaptació al canvi, orientació a la qualitat. orientació a resultats, capacitat analítica i visió estratègica a curt, mitjà i llarg termini.
- Capacitat d´autonomia i de presa de decisions en l´àmbit IT, ja que la Direcció delegarà en la figura del CIO l´estratègia tecnològica de la companyia.
- Es valorarà molt positivament l´experiència en gestió de projectes globals en empreses del sector retail en creixement.

S´ofereix:
- Incorporació a un projecte amb un gran potencial de desenvolupament, en una organització amb molt bona reputació de marca i amb el focus posat en la millora contínua.
- Entorn empresarial dinàmic, divertit i desafiador a parts iguals.
- Incorporació immediata.
- Remuneració concorde a l´experiència i coneixements aportats.
Data publicació
21/01/2020
Data caducitat
13/02/2020
Núm. consultes
134 lectures
REQUISITS
Titulació
Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria de les Telecomunicacions, Grau en Enginyeria del Programari, Grau en Enginyeria per organització de les TIC.
Es valorarà
- Es valorarà positivament: MBA o Postgrau en Administració i Direcció d´Empreses i/o Màster en Project Management Office.

- Residència a Osona, El Bages o voltants o possibilitat de trasllat de residència.
Experiència
- Professional amb experiència mínima de 3 anys com Project Leader, CTO i/ o CIO, que hagi experimentat el procés de digitalització d´una empresa, preferiblement del sector retail, i els factors que influeixen, que sàpiga liderar el canvi tecnològic des de la perspectiva de desenvolupament de plataformes web, sistemes ERP i automatització de processos.
Altres requisits
Idiomes:
- Anglès: avançat (Nivell mínim: Upper Intermediate C1 - es realitzarà prova de nivell).
- Espanyol: avançat.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat