Feina de CUSTOMER SERVICE (ANGLÈS) (SECTOR METALL)

CUSTOMER SERVICE (ANGLÈS) (SECTOR METALL)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 87699

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
CUSTOMER SERVICE (ANGLÈS) (SECTOR METALL)
Població
VIC
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
CUSTOMER SERVICE
Departament
EXPORTACIÓ
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB EMPRESA
Tipus contacte
ESTABLE PER EMPRESA
Durada contracte
INDEFINIDA
Descripció
El/la candidat/a es trobarà en dependència del/la Responsable de Departament d’Export i la seva missió consistirà en assegurar el valor del producte i de la companyia al client. S’ocuparà de complir amb el que Àrea Manager ha pactat amb els clients, establiment de tempos de producció i entrega a client final, comunicació, gestió i resolució de les incidències i donar resposta ràpida i eficaç al client. També introduirà les dades de les comandes, les processarà i les gravarà en el sistema intern de l’empresa. Per últim, s’encarregarà de la comptabilització de les factures, generació d’albarans i de tota la documentació necessària que el departament requereix en termes de duanes e Incoterms.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa líder en el seu sector, on tindrà la oportunitat de formar part d’un gran projecte estable i amb pla de carrera.
Data publicació
19/06/2019
Data caducitat
19/07/2019
Núm. consultes
211 lectures
REQUISITS
Experiència
El perfil correspon a un/a professional amb una formació mínima de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional, amb un nivell alt d’Anglès. És necessari aportar una experiència mínima de 2 anys desenvolupant tasques similars. Es valorarà un nivell mig de Francès. L’empresa proporciona la formació específica del lloc de feina i un pla de carrera a llarg termini. Pensem en un/a persona bon/a comunicador/a, organitzat/a, responsable, proactiu/va, polivalent i amb dots per la negociació amb els diferents clients.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Veure totes ofertes de treball a Osona

© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat