Feina de COMPTABLE JÚNIOR (SECTOR HOSTALERIA)

COMPTABLE JÚNIOR (SECTOR HOSTALERIA)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 87501

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
COMPTABLE JÚNIOR (SECTOR HOSTALERIA)
Població
VIC
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Comptable
Departament
Departament de comptabilitat
Horari
Torn partit
Sou
Pactat amb l´empresa
Tipus contacte
Estable per empresa
Durada contracte
Indefinida
Descripció
El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència del/la Gerent, la seva missió consistirà en mantenir i actualitzar la base econòmica, financera i administrativa de l’empresa. S’ocuparà de coordinar el departament de comptabilitat i donarà suport a les auditories internes i externes. Elaborarà els balanços i els comptes mensuals i anuals i elaborarà els reports per a la gerència. Reexaminarà i controlarà el pagament dels proveïdors, factures vençudes o pendents i les bestretes i farà d’interlocutor amb els bancs. D’altra banda, supervisarà les despeses de les altres delegacions de l’empresa i les seves factures. Per últim, identificarà, diagnosticarà i formularà solucions davant d’un entorn empresarial en constant evolució i creixement.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida, consolidada i socialment responsable, on tindrà la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable i amb un pla de formació que li permetrà créixer com a professional.
Data publicació
14/06/2019
Data caducitat
14/07/2019
Núm. consultes
396 lectures
REQUISITS
Titulació
Grau
Experiència
El perfil correspon a un/a professional amb formació universitària a nivell de Comptabilitat i Finances, Ciències Empresarials i/o Administració i Direcció d’Empreses. Es requereix aportar una experiència mínima de 2 anys realitzant tasques de comptabilitat o com a Responsable Comptable, així com domini d’Excel. Es valorarà aportar experiència prèvia realitzant tasques d’auditoria, i coneixements del programa A3. Pensem en una persona organitzat/da, resolutiu/va, responsable, proactiu/va, actiu/va, dinàmic/a, amb habilitats per treballar sota pressió, per objectius i en equip.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Veure totes ofertes de treball a Osona

© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat