Feina de Coordinador/a de menjador escola Pompeu - Manlleu

Coordinador/a de menjador escola Pompeu - Manlleu

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 85182

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Quiràlia
Sector
Educacio i escoles
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Coordinador/a de menjador escola Pompeu - Manlleu
Població
Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Director de lleure
Departament
Lleure
Horari
9 a 10h i de 12.30 a 15h
Sou
Segons conveni del lleure
Tipus contacte
Obra i servei
Durada contracte
Tot el curs escolar, començar el dia 25/03
Descripció
- Suport i educació en hàbits alimentaris: fomentar l´autonomia perquè els nens mengin i ajudar-los que adquireixin bons hàbits alimentaris ensenyar-los el comportament correcte a taula i amb els companys i professionals del menjador fomentar les pràctiques higièniques abans i després de menjar, com ara rentar-se les mans i les dents.
- Suport a l´accés i al manteniment del menjador: vetllar per l´acompliment dels horaris i torns d´accés i sortida del menjador fixats per l´escola mantenir l´ordre durant els accessos de l´alumnat al menjador assegurar que el menjador disposi dels estris necessaris (gerres, safates, coberts, tovallons, etc.) i dur a terme el manteniment i neteja del menjador, assegurant que aquest quedi en les condicions d´higiene necessàries per al dia següent.
- Dinamització d´espais d´oci: donar suport a la planificació d´activitats de lleure, i preparar jocs i dinamitzar-los d´acord amb les directrius rebudes pel centre educatiu.
- Liderar un equip de monitors, organitzar i gestionar activitats, fomentar el bon equip de treball, assumir tasques de gestió amb famílies, assumir tasques de contacte amb direcció del centre, etc

El director de menjador i oci també s´encarrega de donar suport a la gestió dels conflictes que puguin sorgir entre l´alumnat a l´hora del menjador o del lleure.
Data publicació
19/03/2019
Data caducitat
06/04/2019
Núm. consultes
784 lectures
REQUISITS
Titulació
DIRECTOR DE LLEURE
Imprescindible
Els requisits necessari de la oferta són:
• Tenir la titulació de: Director/a de lleure, Tècnic en Educació Infantil (TEI), Tècnic d’Integració Social (TIS), Mestre/a, o alguna titulació relacionada amb l’àmbit educatiu.
• Tenir el full actualitzat d’antecedents de naturalesa sexual.
• Disposar de carnet de cotxe.

SI NO EN DIPOSEU ABSTENIR-SE!!!!!
Altres requisits
Busquem una persona responsable, experiència en lideratge i treball amb infants, amb disponibilitat horaria, ganes de treballar, il•lusió, imaginació, sentit comú i que tingui capacitat per a getsionar un equip de monitors.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat