Feina de ENGINYER/A DE PROJECTES (SECTOR METALL)

ENGINYER/A DE PROJECTES (SECTOR METALL)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 84964

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
ENGINYER/A DE PROJECTES (SECTOR METALL)
Població
COMARCA D´OSONA
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
ENGINYER/A DE PROJECTES
Departament
OFICINA TÈCNICA
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus contacte
INDEFINIT
Durada contracte
ESTABLE PER EMPRESA
Descripció
El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència del/la Director del Departament i la seva missió consistirà en desenvolupar i coordinar els projectes donats pels PMO. S’ocuparà de gestionar, definir els projectes i les seves modificacions pertinents aplicant la metodologia Scrum i Kanban. Treballarà de forma interdepartamental amb els Project Managers Office i els de Desenvolupament de producte que, conjuntament dissenyaran, planificaran i participaran activament en els processos de millora contínua, de preparació de documentació del producte, de proves pilot i finalment, en la creació i instal·lació de nous softwares.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida, mundialment reconeguda i amb gran expansió, on tindrà la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable, amb un pla de carrera i formació específica, adaptat al lloc de feina.
Data publicació
13/05/2019
Data caducitat
12/06/2019
Núm. consultes
297 lectures
REQUISITS
Titulació
ENGINYER/A DE PROJECTES
Experiència
El perfil correspon a un/a persona amb formació d’Enginyeria Tècnica, preferiblement en Telecomunicacions. Cal aportar una experiència mínima de 2 anys ocupant un lloc de feina similar i aportar coneixements en testing, devops i metodologia Scrum i Kanban. Es valorarà estar habituat a treballar a nivell de software i tenir disponibilitat per viatjar. Pensem en una persona meticulós/a, metòdic/a, comunicador/a, amb habilitats per treballar sota pressió i per objectius.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat