Feina de RESPONSABLE ADMINISTRATIU/VA FINANCER/A

RESPONSABLE ADMINISTRATIU/VA FINANCER/A

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 84963

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
RESPONSABLE ADMINISTRATIU/VA FINANCER/A
Població
COMARCA D´OSONA
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
RESPONSABLE ADMINISTRATIU/VA FINANCER/A
Departament
COMPTABLE I FINANCER
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus contacte
INDEFINIT
Durada contracte
ESTABLE PER EMPRESA
Descripció
El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència del/la Director/a del Departament, la seva missió consistirà en mantenir i actualitzar la base econòmica, financera i administrativa de l’empresa. S’ocuparà de coordinar el departament de comptabilitat. Elaborarà els balanços i els comptes mensuals i anuals, prepararà la documentació pertinent en matèria d’IRPF i IVA. Reexaminarà i controlarà el pagament dels proveïdors, factures vençudes o pendents i les bestretes. D’altra banda, supervisarà les despeses de les altres delegacions de l’empresa i les seves factures. Per últim, identificarà, diagnosticarà i formularà solucions davant d’un entorn empresarial tecnològic en constant evolució i creixement.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida, mundialment reconeguda i amb gran expansió, on tindrà la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable, amb un pla de carrera i formació específica, adaptat al lloc de feina.
Data publicació
27/02/2019
Data caducitat
29/03/2019
Núm. consultes
218 lectures
REQUISITS
Titulació
RESPONSABLE ADMINISTRATIU/VA FINANCER/A
Experiència
El perfil correspon a un/a persona amb formació universitària a nivell de Comptabilitat i Finances, Ciències Empresarials i/o Administració i Direcció d’Empreses. Aportar una experiència mínima de 2 anys en un departament comptable i donant suport a les àrees d’operacions i gestió financera de la companyia a més, de coordinar un equip de 3 persones. Es valorarà un nivell mig/al d’Anglès i Francès. Pensem en una persona organitzat/da, responsable, proactiu/va, actiu/va, dinàmic/a, amb habilitats per treballar sota pressió, per objectius i en equip.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Veure totes ofertes de treball a Osona


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat