Feina de TÈCNIC/A SAT (SECTOR METALL)

TÈCNIC/A SAT (SECTOR METALL)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 84962

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
TÈCNIC/A SAT (SECTOR METALL)
Població
COMARCA D´OSONA
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
TÈCNIC/A SAT
Departament
TÈCNIC
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus contacte
INDEFINIT
Durada contracte
ESTABLE PER EMPRESA
Descripció
El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència del/la Responsable del Servei Tècnic i la seva missió consistirà en el desenvolupament de nous projectes i la resolució d’incidències a nivell de hardware i software. S’ocuparà del muntatge i configuració dels equips informàtics i xarxes. Habilitats amb els diferents utillatges tals com tester, comprovadors de xarxes, TPV’s, impressores, pin-pads i escàners. D’altra banda, mantindrà contacte directe amb el client, prepararà la documentació pertinent al temps dedicat a cada reparació i tasca realitzada així com el control diari del material utilitzat.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida, mundialment reconeguda i amb gran expansió, on tindrà la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable, amb un pla de carrera i formació específica, adaptat al lloc de feina.
Data publicació
09/05/2019
Data caducitat
08/06/2019
Núm. consultes
476 lectures
REQUISITS
Titulació
TÈCNIC/A SAT
Experiència
El perfil correspon a un/a persona amb formació mínima en Cicle Formatiu de Grau Superior en Electrònica o Informàtica i/o Enginyeria en Electricitat o Informàtica. Cal aportar una experiència mínima de 2 anys ocupant un lloc de feina similar o coneixements en manipulació Hardware, cablejat, restablir els programes operatius de S.O i BBDD. Es valorarà tenir disponibilitat per viatjar i flexibilitat horària. Pensem en una persona perfeccionista, meticulós/a, actiu/va, comunicador/a, dinàmic/a, amb habilitats per treballar sota pressió i per objectius.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat