Feina de Enginyer de projectes (mecànic)

Enginyer de projectes (mecànic)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 81957

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
PROACH

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Enginyer de projectes (mecànic)
Població
Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Enginyer de projectes
Departament
Oficina Tècnica
Horari
Partit: divendres intensiu
Sou
Segons vàlua personal
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Indefinida
Descripció
Empresa sòlida del sector del gran consum, amb una visió de millora contínua constant busca incorporar un enginyer/a de projectes.

La persona que ocupi el lloc de treball serà responsable de conduir projectes industrials de caràcter mecànic. Dissenyarà i gestionarà projectes integrals des de la seva concepció fins la posta en marxa i validació de la instal·lació. Els treballs realitzats hauran de complir les especificacions marcades des d’un inici del projecte a nivell tècnic, seguretat i higiene. Gestionarà un equip de soldadors assignats per executar l’obra i assolir els objectius. Donarà suport a nivell transversal i aportar coneixements a l’hora de solucionar problemes.
Data publicació
29/10/2020
Data caducitat
30/10/2020
Núm. consultes
1414 lectures
REQUISITS
Titulació
Enginyer industrial / mecànic
Imprescindible
La persona que ocupi el lloc de treball ha de tenir una experiència demostrable en disseny de maquinaria industrial, sent valorable en màquines i instal·lacions alimentaries (directrius EHEDG o 3A). Cal haver treballat en programes 2D i 3D (especialment SolidWorks) per dur a terme “layouts”, dissenys geomètrics i generació de plànols. Molt valorable haver gestionat projectes propis en les fases d’execució i posta en marxa. Valorable haver treballat amb mètodes de gestió de projectes Agile i Scrum.
Altres requisits
COMPETÈNCIES TÈCNIQUES: Coneixements en la branca de mecànica de sòlids i fluids. Capacitat d’anàlisis d’un problema. Expert en l’ús de SolidWorks. Interès en treballar en projectes multidisciplinaris i de durada variable. Valorable coneixements en programació i electricitat.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat