Feina de Tècnic/a Superior de PRL Sènior (Indústria)

Tècnic/a Superior de PRL Sènior (Indústria)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 131626

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ETALENTUM

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Tècnic/a Superior de PRL Sènior (Indústria)
Població
Osona Nord - Berguedà
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Mànager
Departament
RRHH
Horari
De dilluns a divendres: amb flexibilitat horària (idealment de 8h a 17h, però l´empresa es mostra oberta a adaptar l´horari en funció de les necessitats personals de la persona incorporada).
Sou
40.000€ - 46.000€ bruts anuals inicials, d´acord amb l´experiència, coneixements i valors aportats.
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Estable
Descripció
Per a important i històrica empresa industrial de la zona del Berguedà - Bages, seleccionem un/a Tècnic/a Superior de PRL i sostenibilitat, la missió del/la qual serà la de gestionar i desenvolupar sistemes de prevenció per tal d´aconseguir un ambient laboral òptim en l´àmbit de la seguretat i la prevenció, promovent d´aquesta manera la reducció dels accidents i incidents en l´entorn laboral.

En dependència del/la Director/a de RRHH, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Promoure, amb caràcter general, la prevenció a l´empresa i la seva integració.
- Efectuar avaluacions de riscos juntament amb el Servei de Prevenció Aliè (extern) i proposar accions correctores o preventives.
- Desenvolupar activitats d´informació i formació dels treballadors, de caràcter general, a tots els nivells, i en les matèries pròpies de la seva àrea d´especialització.
- Vetllar pel compliment del programa de control i reducció de riscos i efectuar personalment les activitats de control de les condicions de treball que tingui assignades.
- La planificació de l´acció preventiva que cal desenvolupar en les situacions en què el control o la reducció dels riscos comporti efectuar activitats diferents que impliquin la intervenció de diversos especialistes i assumir les actuacions que calgui desplegar en casos d´emergència i primers auxilis.
- Gestió de la vigilància i el control de la salut dels treballadors juntament amb els serveis mèdics de la Mútua.
- Gestió i acompanyament de les Inspeccions de Treball.
- Promoure i gestionar procediments per aconseguir la certificació ISO 45001 de Seguretat i Salut.
- Elaborar i realitzar el seguiment del mapa de riscos de l´organització per presentar trimestralment a la direcció general.
- Promoure la cultura de sostenibilitat.

S´ofereix:
- Formar part d´una històrica empresa industrial de més de 120 treballadors, amb escassa rotació laboral i d´un equip plenament consolidat.
- Autonomia en la presa de decisions respecte a l´elecció de proveïdors en matèria de seguretat i salut laboral i en el dimensionament de l´equip / àrea de Prevenció de Riscos Laborals.
- Condicions salarials negociables, d´acord amb l´experiència, coneixements i valors aportats.
- Horari: de dilluns a divendres, amb flexibilitat horària (idealment de 8h a 17h, però l´empresa es mostra oberta a adaptar l´horari en funció de les necessitats personals de la persona incorporada).
Data publicació
24/05/2024
Data caducitat
14/06/2024
Núm. consultes
114 lectures
REQUISITS
Titulació
- Es requereix disposar de Grau universitari en seguretat i control de riscos i Grau en prevenció i seguretat integral o del Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les 3 especialitats. - Es valorarà molt positivament formació en Enginyeria Tècnica Industrial o similars per a la millora de processos de fabricació i l´avaluació dels corresponents riscos laborals. - Formació bàsica en normativa OSHAS.
Es valorarà
- Es valorarà positivament experiència o coneixements en plans d’emergència i evacuació.
- Es valorarà positivament experiència o coneixements en Gestió Ambiental.
Experiència
- Es requereix experiència de 5 anys en lloc de treball similar, preferiblement en empresa industrial o en Servei de Prevenció Aliè de Riscos Laborals (SPA) gestionant empreses industrials, molt valorable en sector en el qual la gestió de la PRL sigui un factor molt rellevant.
- Es requereix experiència en l´obtenció o implantació i seguiment de certificacions vàries en matèria de prevenció de riscos laborals i de gestió mediambiental, en especial OSHAS, ISO14001 i Certificació B Corp.
Imprescindible
- Persona propera (a nivell de caràcter i residència) honesta, proactiva, amb vocació de servei, responsable, amb capacitat per a treballar amb autonomia i amb focus en la millora contínua de processos i procediments per a optimitzar la seguretat i la salut laboral.
- Coneixements de normativa de seguretat i prevenció de riscos laborals d´instal·lacions i equipaments industrials.
- Residència al Berguedà, Bages o Osona o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat