Feina de Tècnic/a instal·lador/a de telecomunicacions

Tècnic/a instal·lador/a de telecomunicacions

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 130143

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ETALENTUM

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Tècnic/a instal·lador/a de telecomunicacions
Població
Vic
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Tècnic/a
Departament
Producció
Horari
De dilluns a dijous: de 8h a 13h i de 15h a 18h. Divendres: de 8h a 14h (l´empresa ofereix molta flexibilitat i possibilitat d´acordar i adaptar-se a un horari diferent en cas que la persona interessada ho necessiti).
Sou
Desde 25.000€ a 32.000€ bruts anuals, negociables d´acord a l´experiència i coneixements aportats.
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Estable
Descripció
Empresa d´Osona, del sector de les telecomunicacions i de sistemes de seguretat per a empreses, requereix incorporar 2 Tècnics instal·ladors de telecomunicacions i de sistemes de seguretat per a donar servei al creixement constant del segment d´empreses i institucions.

En dependència directa de Gerència, les principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Instal·lacions de xarxa, cablejats electrònics, suports i màstils per antenes.
- Instal·lació de sistemes AP (wifi), armaris racks, càmeres, lectors de controls d´accessos, telefonia, sistemes de so i antenes (l´empresa instala qualsevol sistema electrònic, ja que tots es basen en els mateixos principis).
- Programació, a través d´aplicacions, d´antenes, PBX, wifi, gravadors, lectores,... (la formació la fa la mateixa empresa i consisteix a programar a través de web i apps pròpies, ja que l´empresa NO fa software de programació, la qual cosa ho fa tot molt més fàcil).

S´ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa tecnològica.
- Vehicle d´empresa totalment equipat, dietes,...
- Horari: de dilluns a dijous, de 8h a 13h i de 15h a 18h, i de divendres de 8h a 14h, però l´empresa ofereix molta flexibilitat i possibilitat d´acordar i adaptar-se a un horari diferent en cas que la persona interessada ho necessiti (hi ha la possibilitat de fer horari intensiu de matins, per exemple, de 7h a 15h o de 8h a 16h, d´acord amb la vàlua i a les necessitats personals de la persona interessada).
- Formació inicial i contínua en producte, servei i sector.
- Excel·lent ambient laboral, en sòlida empresa amb escassa rotació laboral.
- Entorn molt dinàmic i d´alt creixement, totalment centrat a donar un servei de qualitat als clients i en buscar solucions tecnològiques adaptades a les necessitats actuals i futures dels clients.
Data publicació
08/04/2024
Data caducitat
26/04/2024
Núm. consultes
168 lectures
REQUISITS
Titulació
- Es valorarà molt positivament (no imprescindible) Cicle Formatiu de Grau Superior / FPII en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, en Manteniment Electrònic o similars o experiència professional equivalent. - Es valorarà molt positivament (no imprescindible) Cicle Formatiu de Grau Mig / FPI en Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, Instal·lacions de Telecomunicacions o similars o experiència professional equivalent.
Es valorarà
Es valorarà molt positivament coneixements o experiència en instal·lació de xarxes de cablejat estructurat per a empreses (aplicacions d´àudio i vídeo, xarxes telefòniques, cablejat de dades, wifi i xarxes informàtiques), valorant-se especialment l´experiència en instal·lacions de controls d´accessos, càmeres de videovigilància, detectors i controls de presència.
Experiència
- Es valorarà positivament experiència mínima de 2 anys realitzant tasques similars a les descrites en empresa del sector telecomunicacions o en empreses de serveis de manteniment elèctric - electrònic industrial.
- Es valorarà molt positivament (no imprescindible) experiència com a Electricista Industrial.
Imprescindible
- Coneixements i experiència en instal·lacions elèctriques i/o electròniques per a empreses.
- Persona responsable, organitzada i amb capacitat per a treballar de forma autònoma sense supervisió, amb el suport de l´empresa.
- Capacitat comunicativa i empatia: parlarà amb els clients (empreses i institucions), tan físicament com per telèfon, sobretot en les preses de requeriments i en la implementació / instal·lació de les solucions.
- Carnet de conduir `B`.
- Residència a Osona, Ripollès o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a prop de Vic.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat