Feina de Gerocultor/a Residència St Pere Torelló- Corretorn

Gerocultor/a Residència St Pere Torelló- Corretorn

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 128770

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Sumar Serveis Públics d´Acció Social de Catalunya SL
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Gerocultor/a Residència St Pere Torelló- Corretorn
Població
St Pere de Torelló
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Gerocultor/a
Departament
Gerocultor
Horari
Jornada completa. Disponibilitat per poder treballar matí, tarda o nit
Sou
Salari conveni
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Indefinit
Descripció
Cerquem professionals amb experiència en atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d´infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de St Pere de Torelló.

La persona seleccionada s´ocuparan de realitzar l´acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s´hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.
Data publicació
08/03/2024
Data caducitat
14/03/2024
Núm. consultes
303 lectures
REQUISITS
Titulació
Certificat de Professionalitat, Tècnic Cures Auxiliars d´Infermeria, o Tècnic d´Atenció a Persones amb Dependència o titulació equivalent.
Imprescindible
Formació:

Cicle formatiu d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d´infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria corresponent, o titulació equivalent.

Experiència:

Aportar experiència demostrable en l´atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars. Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.

Perfil competèncial:

Pensem amb professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Amb facilitat d’adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d’Atenció Centrat en la Persona.

Altres:

La resta de condicions es regiran pel Conveni Col·lectiu marc estatal de serveis d’atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.

Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat