Feina de Gerocultor/a Centre Serveis St Vicenç Torelló

Gerocultor/a Centre Serveis St Vicenç Torelló

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 128650

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Sumar Serveis Públics d´Acció Social de Catalunya SL
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Gerocultor/a Centre Serveis St Vicenç Torelló
Població
Sant Vicenç de Torelló
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Gerocultor/a
Departament
Gerocultor
Horari
Jornada completa de 9:30-17:30h
Sou
Salari conveni
Tipus contacte
Temporal de 2 dies
Durada contracte
2 dies
Descripció
Cerquem professionals amb la titulació d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d´infermeria o titulació equivalent, per a treballar de gerocultor/a al Centre de Serveis d´Àmbit Rural de sant Vicenç de Torelló i poder cobrir vacances el mes de desembre.


La persona seleccionada s´ocuparà de realitzar l´acompanyament a les persones usuàries del centre, participant en les diferents activitats i tallers que s´hi desenvolupen, tot vetllant per correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats, desitjos i preferències.
Data publicació
09/02/2024
Data caducitat
10/03/2024
Núm. consultes
101 lectures
REQUISITS
Titulació
Certificat de Professionalitat, Tècnic Cures Auxiliars d´Infermeria, o Tècnic d´Atenció a Persones amb Dependència o titulació equivalent.
Imprescindible
Formació:
Cicle formatiu d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d´infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria corresponent, o titulació equivalent.

Experiència:
Aportar experiència demostrable en l´atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars. Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.

Perfil competèncial:
Pensem amb professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Amb facilitat d’adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d’Atenció Centrat en la Persona.

Altres:
La resta de condicions es regiran pel Conveni Col·lectiu marc estatal de serveis d’atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat