Feina de Tècnic/a en Formació Corporativa

Tècnic/a en Formació Corporativa

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 127962

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Tècnic/a en Formació Corporativa
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇
T´incorporaràs a la solució d’Educació Corporativa i participaràs en el disseny, desenvolupament i seguiment dels projectes d’educació corporativa en Sostenibilitat.

Com aportaràs valor a l’equip?

Un cop t’incorporis al nostre equip d’Educació, a l’àrea de Formació Corporativa, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

o Dissenyaràs activitats i propostes formatives, plans o itineraris de formació, relacionats amb l’àmbit de la sostenibilitat per al sector empresarial.
o Conceptualitzaràs recursos educatius innovadors, interactius i efectius per a activar la sostenibilitat.
o Dinamitzaràs i facilitaràs sessions formatives presencials i/o online (conferències, webinars, tallers i altres trobades per a la formació en sostenibilitat).
o Redactaràs continguts i participaràs en el desenvolupament de disseny instruccional i en la interactivitat de cursos d’e-learning.
o Et coordinaràs amb l’equip consultor expert de les diferents solucions de Consultoria per la creació dels continguts i la facilitació de les sessions formatives i amb l’equip de Comunicació, Disseny i Producció per a la creació dels recursos educatius necessaris.
o Exploraràs noves oportunitats de negoci i possibles millores dels processos.

Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà d’interinitat.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona, Manlleu.
Data publicació
15/02/2024
Data caducitat
18/02/2024
Núm. consultes
288 lectures
REQUISITS
Imprescindible
El perfil professional que necessitem

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

o Formació i coneixements clau: Grau, llicenciatura i/o diplomatura en: Ciències Ambientals, Biologia, Pedagogia o altres titulacions similars. També Valorem formació complementària en Educació Ambiental, Educació Corporativa, Gamificació, Neurociència i disseny pedagògic d’activitats o similars.
o Coneixements en informàtica, domini de la suite de Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint) així com de plataformes d’ e-learning (Moodle, Rise, etc.).
o Coneixements informàtics en desenvolupament: articulate 360, html5, javascript!, CSS3 i SCORM.
o Coneixements en disseny instruccional: Experiència dissenyant cursos e-Learning des del format (microlearning, curso, serious games) fins a la seva guionització.
o Domini del Català i/o Castellà i de l’Anglès.
o Residir a Barcelona, Manlleu o rodalies.

Valorem experiència específica a partir de 2 anys en:

o Gestió de projectes.
o Tracte amb empreses client i relacions comercials.
o Coneixement del sector de l’educació ambiental i la sostenibilitat.
o Consultoria educativa.
o Coneixements de base d’eines d’AI aplicables a entorns e- Learning.
o Coneixements tècnics en gamificació d’entorns e-Learning.
o Experiència treballant amb metodologies Agile.


Les competències i habilitats que busquem

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge.
o Intel·ligència emocional i social.
o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!

o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Contribuiràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Gaudiràs d’oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar la teva networking professional.
o Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari, te’l regalem de vacances!
o Disposaràs de les tardes d’estiu lliures. Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o A l’estiu gaudiràs també d’un 100%. de teletreball durant els mesos de juliol i agost. Treballa des d’on vulguis i menja’t l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives. Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d’assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o A Anthesis Lavola també cuidem del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.
o Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajuda’ns a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
o Com a membre de l’equip, et convidem a participar en les nostres activitats de Team Building, continuem sumant, continuem fent equip!

L’esperit d’Anthesis Lavola

Volem que coneguis la nostra cultura i valors

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat