Feina de Consultor/a - Residus Municipals

Consultor/a - Residus Municipals

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 126479

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Consultor/a - Residus Municipals
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀
El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇
Uneix-te a l’equip de Residus i ajuda’ns a assolir un repte important:
Participar en el planejament i la implantació de la recollida selectiva de residus municipals i al disseny dels serveis de recollida, realitzant tot el procés d’acompanyament fins a la seva implementació i seguiment posterior.

Com aportaràs valor a l’equip?
Un cop t’incorporis al nostre equip de Residus, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:
o Donar suport en els diversos projectes i serveis que ofereix el departament de Residus Municipals: Plans de gestió i prevenció de residus, estudis i actualització de tasses, assistències tècniques, treballs de camp, auditories de residus i també en projectes de disseny i dimensionament de serveis de recollida de residus, neteja diversa i punts nets.
o Executar les tasques encomanades d´acord amb les directrius establertes, amb la finalitat d´assolir els terminis i les condicions acordades amb l’empresa client i amb la persona responsable del projecte.
o Assentar les bases en relació al catàleg comercial i la transmissió de coneixement, metodologia i política d’empresa.
o Acomplir alhora amb els criteris de qualitat d´Anthesis Lavola.

Les característiques de la vacant
o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa (40h/s) amb un horari flexible
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.
Data publicació
20/02/2024
Data caducitat
16/03/2024
Núm. consultes
591 lectures
REQUISITS
Imprescindible
El perfil professional que necessitem
Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇
Formació i coneixements clau

o Formació universitària en: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Enginyeria, Matemàtiques, Física o titulació equivalent
o Màster, Postgrau o Doctorat en Gestió, Tractament i Valorització de Residus Enginyeria Ambiental Tecnologies Ambientals Gestió Ambiental Sostenibilitat, Big Data o titulació equivalent.


Valorem també la formació específica i l’experiència:

o Coneixement de l’àmbit de la gestió de residus (municipals).
o Recerca i gestió de la informació.
o Empreses de serveis urbans, consultories especialitzades en residus municipals o en ajuntaments a l’àrea de de Residus.
o Idiomes: Català (C1), Castellà (C1) i Anglès (mínim B2).
o Conèixer les eines de Sistemes d’Informació Geogràfica SIG (ArcGis o QGIs).
o Estar al corrent de la normativa aplicada al sector dels Residus.
o Imprescindible experiencia en el sector de consultoría.
o Imprescindibles coneixements en Dimensionamient.

Les competències i habilitats que busquem
Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Comunicació (oral i escrita), capacitat analítica i de cerca i pensament crític.
o Intel·ligència emocional i iniciativa.
o Treball en equip i compromís.
o Planificació i organització personal.
o Disposició a l’aprenentatge.

Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?
Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛

o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, que demostra el nostre compromís en impulsar un impacte ambiental, cultural i social positiu.
o T’uniràs a un equip dinàmic i apassionat per aconseguir un món més sostenible. Treballaràs amb persones talentoses i compromeses en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat. Vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Contribuiràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res no t’aturi!
o Improve your English with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Gaudiràs d’oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar la teva networking professional.
o Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari... te’l regalem de vacances!
o Disposaràs de les tardes d’estiu lliures. Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o A l’estiu gaudiràs també d’un 100%... de teletreball durant els mesos de juliol i agost. Treballa des d’on vulguis i menja’t l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d’assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació i estalvia’t l’IRPF per invertir-lo en allò que realment vulguis.
o A Anthesis Lavola també cuidem del teu benestar. Posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut, tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats amb el nostre Anthesis Spirit Award.
o Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajuda’ns a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
o Com a membre de l’equip, et convidem a participar en les nostres activitats de teambuilding, continuem sumant, continuem fent equip!

L’esperit d’Anthesis Lavola 💚
Volem que coneguis la nostra cultura i valors
#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, el reconeixement i el respecte essencials per al desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat