Feina de BECARI/ÀRIA I+D

BECARI/ÀRIA I+D

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 125379

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
BECARI/ÀRIA I+D
Població
Sant Miquel de Balenyà
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Becari/ària
Departament
I+D
Horari
Mati
Sou
Segons conveni de becari
Tipus contacte
Becari
Durada contracte
Becari amb possibilitat d´incorporar per empresa
Descripció
Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975, des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis.
Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a Sant Hipòlit de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l´elaboració de pernil cuit, embotits i llescats i la tercera per a lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions de darrera generació, en condicions de màxima asèpsia, atmosfera protectora, fred i filtratge d´aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.
Mantenim la nostra activitat investigadora per tal d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.
Data publicació
23/11/2023
Data caducitat
25/11/2023
Núm. consultes
417 lectures
REQUISITS
Titulació
Cursant els últims cursos de Ciència i Tecnologia dels aliments, Enginyeria Alimentari, Màster d´Innovació d´aliments o similars.
Experiència
Seleccionem un/a Becari/aria (Recerca, desenvolupament i innovació) per a una de les plantes productives de l´empresa d´Embotits Monells situada a Sant Miquel de Balenyà, per a integrar-se en l´equip del Departament de I+D.

Tasques principals:
- Seguiment dels indicadors de qualitat i de les devolucions per a poder analitzar l´origen de la incidència que afecta el producte.
- A partir de les auditories IFS/BRC treballar en els diferents estudis de validació oberts.
- A partir del diagrama de flux, saber quins són els diferents punts crítics de control i punts crítics associats a cada diagrama.
- Disseny i execució de nous productes posant en relleu aquells punts que intervenen en la seguretat alimentària.
Imprescindible
Formació: Està cursant estudis actualment de Ciència i Tecnologia dels aliments, Enginyeria Alimentari, Màster d´Innovació d´aliments o similars.
Imprescindible coneixements bàsics en normativa IFS/BRC.
Residència a la comarca d´Osona o limítrofes.
Altres requisits
Posició estable en empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació comptant, formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.
Retribució segons vàlua del candidat.
Necessitem professionals amb gran implicació, visió per innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Amb habilitat analítica, amb iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.

Si tens ganes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes els requisits, no el dubtis i uneix-te al nostre gran equip d´EMBOTITS MONELLS!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat