Feina de BECARI/ÀRI TRANSFORMACIÓ I DIGITALITZACIÓ

BECARI/ÀRI TRANSFORMACIÓ I DIGITALITZACIÓ

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 125354

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
BECARI/ÀRI TRANSFORMACIÓ I DIGITALITZACIÓ
Població
Sant Miquel de Balenyà
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Becari/ària
Departament
Transformació i Digitalització
Horari
Mati
Sou
Segons conveni del becari
Tipus contacte
Becari
Durada contracte
Becari amb possibilitat d´incorporar per empresa
Descripció
Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975, des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis.
Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a Sant Hipòlit de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l´elaboració de pernil cuit, embotits i llescats i la tercera per a lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions de darrera generació, en condicions de màxima asèpsia, atmosfera protectora, fred i filtratge d´aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.
Mantenim la nostra activitat investigadora per tal d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.
Data publicació
22/11/2023
Data caducitat
25/11/2023
Núm. consultes
349 lectures
REQUISITS
Titulació
Cursant els últims cursos d´Enginyeria, preferiblement Informàtica, Processos, Organització Industrial, Automatització o similar.
Experiència
Seleccionem un/a Becari/aria (Transformació i Digitalització) per a una de les plantes productives de l´empresa d´Embotits Monells situada a Sant Miquel de Balenyà, per a integrar-se en l´equip del Departament de Transformació i digitalització de l´empresa.

Tasques principals:
- Participació en projectes relacionats amb el procés de transformació i digitalització dels processos administratius i productius de l´empresa.
- Recolçament amb l´implementació del nou ERP (Dynamics AX).
- Col·laboració en projecte de transformació digital de les fabriques, que inclou la implementació i desenvolupament d´un nou sistema de gestió dels processos productius.
- Anàlisis i tractament de les dades per a dissenyar i desenvolupar el sistema d´explotació de la informació generada mitjançant les noves tecnologies implantades.
- Suport en la millora del sistema de planificació de la producció.
- Acompanyament i resolució de dubtes del programari als Key Managers i Key Users dels projectes.
- Gestió de tasques incloses en el roadmap d´altres projectes de digitalització, amb un alt grau d´autonomia.
Imprescindible
Formació: Està cursant estudis actualment d´Enginyeria, preferiblement Informàtica, Processos, Organització Industrial, Automatització o similar o estudiants d´últim curs de CFGS Informàtica orientat a Programari o Automatismes o Màsters relacionats.
Imprescindible coneixements bàsics de programació i bases de dades.
Valorable coneixements en sistemes informàtics ERP, MES, GMAO, QMS, WMS.
Residència a la comarca d´Osona o limítrofes.
Altres requisits
Posició estable en empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació comptant, formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.
Retribució segons vàlua del candidat.
Necessitem professionals amb gran implicació, visió per innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Amb habilitat analítica, amb iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.

Si tens ganes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes els requisits, no el dubtis i uneix-te al nostre gran equip d´EMBOTITS MONELLS!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat