Feina de Analista de Dades - Residus

Analista de Dades - Residus

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 121569

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Analista de Dades - Residus
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
Vols formar part d´una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d´experts i treballa per fer-ho realitat!
T´incorporaràs a la solució de Residus Municipals i col·laboraràs amb la cooperativa Aporta (cooperativa que ajuda a les administracions a transformar i millorar les seves ciutats i els seus serveis públics a través de la participació ciutadana, la innovació i el coneixement) i participaràs en projectes vinculats al control en l’execució dels serveis urbans i a l’aplicació de polítiques de corresponsabilitat als usuaris a través de plataformes, aplicacions mòbils i en base a dades de sensòrica (identificacions, GPS, etc).
Com aportaràs valor a l´equip? 🌱
Un cop t´incorporis al nostre equip com a Analista de Dades, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:
o Identificar, analitzar i interpretar tendències o patrons en conjunts de dades complexes.
o Interpretar dades, analitzar els resultats i proporcionar informes mitjançant eines d´intel·ligència empresarial tal com Tableau Public o MS Power BI.
o Identificar i definir indicadors i mètriques clau, KPIs i requisits d´informes, i proporcionar informació útil als responsables de la presa de decisions.
o Extreure dades, dissenyar, crear i mantenir consultes SQL eficients per a l´extracció i anàlisi de dades.
o Crear i mantenir informes, taulers de control i mètriques per supervisar el rendiment del nostre negoci.
o Dissenyar i construir els models analítics necessaris per al nostre sector, assegurant que l´anàlisi de dades compleixi les nostres necessitats empresarials.
o Presentació de resultats i informes a clients.
o Comprendre les necessitats dels clients, treballant estretament amb els departaments de Producte i Serveis a Client, per identificar oportunitats per aprofitar les dades per a generar noves solucions empresarials.

Les característiques de la vacant 🧩
o La teva jornada serà completa amb un horari flexible (8-9h a 17-18h) i els divendres gaudeix de jornada intensiva (8-15h).
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.
o Perquè res no t´aturi a complir els teus objectius, t´oferim un contracte indefinit i així garantir la teva estabilitat laboral amb nosaltres.
o T´incorporaràs a l´equip el setembre del 2023.
Data publicació
05/12/2023
Data caducitat
14/12/2023
Núm. consultes
1196 lectures
REQUISITS
Imprescindible
La persona que necessita el nostre equip 🌟
Per desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem buscant una persona que aporti a l´equip els coneixements, experiència i competències següents. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇
o Formació i coneixements clau:
La teva formació ideal: grau, diplomatura o llicenciatura en Estadística, Matemàtiques, Enginyeria informàtica, Economia, o camp relacionat.
Formació específica o complementària en Big Data Business Analytics, Data Science o similar, coneixements en SQL i haver treballat en ambients internacionals, pimes i grans empreses, principalment del sector privat.
Valorem també l´experiència en:
o Consultoria o desenvolupant hipòtesis, dissenyant proves/experiments, analitzant dades, extreure’n conclusions i desenvolupant recomanacions per implantar als clients.
o Coneixement d´estadístiques i experiència en l´ús de paquets estadístics per analitzar grans conjunts de dades.
o Experiència laboral demostrada com a analista de dades.
o Imprescindible coneixements de MySQL, Tableau Public i Power BI.

Altres requisits:
o Domini del Castellà i Català (C1) i l´Anglès (C1).
o Que disposis del carnet de conduir (tipus B).
o Que resideixis a Barcelona, Manlleu o rodalies.

Quines són les teves competències i habilitats? 🤝
o Habilitats analítiques
o Capacitat de recopilar, organitzar, analitzar i difondre quantitats significatives d´informació
o Atenció al detall i precisió.
o Bona capacitat per a la redacció d’informes i presentació de resultats.
o Habilitats de comunicació escrita i verbal.

Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?
El nostre Anthesis Spirit es caracteritza per impulsar el talent i convertir el nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t´oferim una sèrie d´avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res no t´aturi en el teu camí cap a l´èxit.
o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T´uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t´acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació.
o Participa d´una cultura inclusiva, doni la diversitat, ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees.
o Desenvolupament professional non-stop. Et proposem una aventura plena de reptes que et facin estimar la teva feina cada dia més. Per això t´oferim una avaluació contínua i els recursos necessaris perquè aconsegueixis la teva millor versió.
o Aprèn sempre que vulguis amb els nostres plans de formació contínua i els recursos formatius internacionals que posem a la teva disposició.
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels estudis d´anglès.
o Participa en projectes d´iniciativa i de responsabilitat social. Suma´t i aporta el teu valor!
o Gaudeix de les oportunitats internacionals i fes créixer el teu networking professional.
o Apunta´t al teletreball, una manera de treballar més sostenible i flexible. A l´estiu gaudiràs també d´un 100%... de teletreball durant el juliol i l´agost des d´on vulguis perquè extreguis el màxim profit de l´estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Gaudeix dels teus dies de vacances quan tu vulguis.
o Aprofita les tardes lliures d’estiu. Disposaràs de sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o El dia del teu aniversari gaudeix-lo, et regalem el dia de vacances.
o Valorem amb tu la teva retribució, tenint en compte l´experiència, les competències i l´esperit de millora que aportaràs a l´equip. Volem la nostra proposta et captivi!
o Aprofita el nostre Pla de Retribució Flexible voluntari (assegurança mèdica, escola bressol, menjar i/o tiquet de transport) i estalvia´t l´IRPF perquè puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o Cuidem amb cura del teu benestar, per això posem a la teva disposició diversos recursos que cuiden per la teva salut tant física com mental. Compte amb nosaltres!
o A Anthesis Lavola som un equip! Participa de les nostres activitats de teambuilding i continuem sumant.
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Uneix-te al nostre voluntariat corporatiu per aconseguir junts un gran impacte.
o El teu talent i valors seran reconeguts als nostres premis a la Innovació a l´Anthesis Spirit Award.

L´esperit d´Anthesis Lavola 💚
Volem que coneguis la nostra cultura i valors
#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i expressions i l´entenem com l´espurna del canvi i la clau per formar l´equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i un talent únics.
Treballem amb ímpetu per construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi de la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l´empresa i celebrem els seus èxits i creixement dins del nostre equip.
👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T´esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat