Feina de Carbon Advisor

Carbon Advisor

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 120653

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Carbon Advisor
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
A Anthesis Lavola som l´equip activador del canvi! 🚀
El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que la Sostenibilitat Corporativa és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇
Uneix-te a l’equip de NetZero i ajuda’ns a assolir un repte important 🔝🔝🔝
La nostra missió:
o Desenvolupar i impulsar l’estratègia del servei, l’accés al mercat i el pla comercial.
o Participar activament en el desenvolupament comercial de la pròpia oferta de servei i contribuir a la comprensió dels serveis oferts.
o Valorar els requisits de l’encàrrec amb l´empresa client i fer l´acompanyament durant el procés.
o Gestionar el control financer i operatiu del servei.
o Aplicar estratègies i objectius comercials per tal d´identificar oportunitats i tendències del mercat.
o Realitzar la vigilància tecnològica per detectar noves eines o recursos i estudiar la competència.
o Garantir en tot moment el compliment dels criteris de qualitat d´Anthesis Lavola.

Com aportaràs valor a l´equip? 🌱
Un cop t’incorporis al nostre equip de NetZero, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

o Desenvoluparàs i impulsaràs l´estratègia del servei, l´accés al mercat i el pla comercial, en estreta col·laboració amb la Direcció de la Solució i la Direcció Comercial, a nivell regional i del grup.
o Identificaràs oportunitats en les quals els crèdits de carboni puguin tenir impacte i donaràs suport a les vies de reducció d´emissions dels clients.
o Lideraràs l´obertura de mercats i proporcionaràs una visió detallada de la capacitat d´Anthesis Lavola d’oferir solució de gran impacte i elevat valor afegit amb l´adquisició de crèdits de projectes robustos i creïbles.
o Estaràs altament involucrat en activitats de desenvolupament comercial relacionades amb la seva oferta de serveis, inclosa la resposta a oportunitats d´empreses clients, t´uniràs a trucades o reunions de vendes, administraràs propostes i desenvoluparàs nous negocis directament amb empreses client potencials (noves o existents), gestionant el cicle de vendes de grans comptes.
o Gestionaràs el control financer i operatiu del servei, treballant en estreta col·laboració amb la Direcció de la Solució.
o Informaràs a la Direcció de la Solució dels avenços.
o Exerciràs el control tècnic, econòmic i administratiu dels projectes.
­ Elaboraràs ofertes i detectaràs noves oportunitats de continuïtat amb l´empresa client.
­ Gestionaràs el contracte.
­ Executaràs el projecte d´acord amb les especificacions del contracte signat, negociant amb l´empresa client totes les ampliacions que se´n derivin i plantejant noves ofertes o ampliacions del contracte.
­ Efectuaràs el seguiment econòmic del projecte.
­ Identificaràs i minimitzaràs els riscos del projecte.
­ Realitzaràs un bon acompanyament de l´empresa client durant la durada del projecte.
o Comprovaràs que estiguem aportant solucions excel·lents i líders en el mercat, incloent la definició i organització de les ofertes del servei i materials de suport, com per exemple, materials comercials, propostes, pressupostos, etc., supervisaràs el desenvolupament del mercat fent seguiment de les competències i les necessitats de les empreses client, per evolucionar les ofertes, eines i enfocaments actuals per satisfer i superar les necessitats de l´ empresa client.
o Contribuiràs a la comprensió dels serveis oferts internament i externament, a través de sessions d´aprenentatge, webinars, publicacions en xarxes, etc. i donaràs suport a l´equip quan sigui necessari.

Les característiques de la vacant 🧩

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Madrid, Barcelona, Manlleu o bé des de qualsevol punt d’Espanya.
Data publicació
28/11/2023
Data caducitat
14/12/2023
Núm. consultes
1504 lectures
REQUISITS
Imprescindible
El perfil professional que necessitem 🌟

Per desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem buscant una persona que aporti a l´equip els següents coneixements, experiència i competències. Segueix llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

Formació i coneixements clau:

o Formació en: Ciències Ambientals, Biologia, Enginyeria (Ambiental, Industrial, Forestal, Química), Economia, Administració i Direcció d´Empreses o altres titulacions similars.

Màsters i postgraus en:

o Sostenibilitat i Medi Ambient, Finances Sostenibles, Responsabilitat Social Corporativa, Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Social i Econòmica o similars.

Valorem també la formació específica i l´experiència a partir de 5-10 anys en:
o Gestió de la sostenibilitat en una organització, entre ells: sostenibilitat corporativa, petjada de carboni, estratègies de descarbonització i compensació.
o Especialització en sostenibilitat o ESG amb experiència prèvia en àrees tècniques i desenvolupament de projectes relacionats amb la sostenibilitat.
o Desenvolupament de nous negocis o posició comercial similar.
o Idiomes: Castellà (C1), Anglès (C1) i es valorarà el Català (C1).
o Informàtica: Nivell avançat en l´ús d’Excel.

Valorem també:
o Màster, postgrau o doctorat en l´àmbit del canvi climàtic o la planificació estratègica.
o Bon coneixement de la proposta climàtica d´Anthesis Lavola i de tots els passos del full de ruta NetZero.
o Coneixement de l´impacte climàtic i apassionat per la sostenibilitat.
o Formació complementària en petjada de carboni.

Quines són les teves competències i habilitats? 🤝

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge.
o Intel·ligència emocional i social.
o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
o Fortes habilitats socials i capacitats creatives.
o Emprenedor, entusiasta, inspirat, col·laborador, enèrgic i, sobretot, connector de persones.
o Habilitats per funcionar independentment amb grans ambicions.
o Excel·lents habilitats de comunicació.
Altres requisits
Què vol dir treballar a Anthesis Lavola? 

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛

o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Contribuiràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Gaudiràs d’oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar la teva networking professional.
o Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari, te’l regalem de vacances!
o Disposaràs de les tardes d’estiu lliures. Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o A l’estiu gaudiràs també d’un 100%..... de teletreball durant els mesos de juliol i agost. Treballa des d’on vulguis i menja’t l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d’assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o A Anthesis Lavola també cuidem del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.
o Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajuda’ns a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
o Com a membre de l’equip, et convidem a participar en les nostres activitats de teambuilding, continuem sumant, continuem fent equip!

L’esperit d’Anthesis Lavola 💚

Volem que coneguis la nostra cultura i valors

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat