Feina de Consultor/a Júnior a Finances Sostenibles

Consultor/a Júnior a Finances Sostenibles

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 119240

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Consultor/a Júnior a Finances Sostenibles
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que les Finances Sostenibles són la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇
Uneix-te a l’equip de Sostenibilitat Corporativa i ajuda’ns a assolir un repte important 🔝🔝🔝
Integrar les consideracions ambientals, socials i de governança en les decisions financeres amb el ferm objectiu de promoure un desenvolupament sostenible a llarg termini i aportar així noves formes de generar valor de manera responsable vetllant per la protecció del medi ambient i el benestar social.
Com aportaràs valor a l’equip? 🌱

Un cop t’incorporis al nostre equip de Sostenibilitat Corporativa, en l’àrea de Finances Sostenibles, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

o Col·laboraràs en l’execució de projectes de finances sostenibles (SPO, Taxonomia UE, definició de bons socials i ambientals).
o Emprendràs la cerca d’informació clau en matèria de sostenibilitat i responsabilitat social.
o Participaràs en l’anàlisi de les tendències, benchmarking i anàlisis de la materialitat.
o Contribuiràs en la definició i elaboració de continguts de memòries de sostenibilitat segons els estàndards GRI (Global Reporting Initiative) i EINF (Estat d’Informació No Financera).
o Assistiràs al desenvolupament de projectes de mesurament de la sostenibilitat i les estratègies de sostenibilitat corporativa.
o Donaràs suport en l’assessorament a les organitzacions en matèria de sostenibilitat.
o Contribuiràs alhora en grups de treball interns de temàtiques específiques i mantindràs una participació activa amb l’objectiu clau de detectar noves oportunitats i àrees de treball a potenciar.
o Donaràs suport en la elaboració de noves ofertes i en la detecció de noves oportunitats de continuïtat amb l’empresa client.
o Participaràs també en l’elaboració d’estudis, informes i redacció de documentació tècnica diversa.

Les característiques de la vacant 🧩

o T’incorporaràs a l’equip al juny de 2023.
o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona, Manlleu o bé des de qualsevol punt de Catalunya.

Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛

o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Contribuiràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Gaudiràs d’oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar la teva networking professional.
o Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari, te’l regalem de vacances!
o Disposaràs de les tardes d’estiu lliures. Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o A l’estiu gaudiràs també d’un 100%.. de teletreball durant els mesos de juliol i agost. Treballa des d’on vulguis i menja’t l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d’assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o A Anthesis Lavola també cuidem del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.
o Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajuda’ns a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
o Com a membre de l’equip, et convidem a participar en les nostres activitats de teambuilding, continuem sumant, continuem fent equip!

L’esperit d’Anthesis Lavola 💚

Volem que coneguis la nostra cultura i valors

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.

Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!
Data publicació
04/08/2023
Data caducitat
04/08/2023
Núm. consultes
449 lectures
REQUISITS
Imprescindible
La persona que necessita el nostre equip 🌟

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇Formació i coneixements clau

o Formació de grau superior com graus universitaris, llicenciatures i/o diplomatures en:

Economia, Administració i Direcció d’Empreses, Dret, Publicitat i Relacions Públiques, Ciències Ambientals, Biologia o altres titulacions similars.

Màsters i postgraus en:

Sostenibilitat i Medi Ambient, Finances Sostenibles, Responsabilitat Social Corporativa, Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Social i Econòmica o semblants.

Valorem també la formació específica i/o l’experiència en:

Global Reporting Initiative (GRI), Anàlisi i Report Financer, Estats d’Informació No Financera (EINF), Environmental Due Diligence, Directives Ambientals Europees, Bons Ambientals i Socials.

o Coneixements en informàtica, concretament, domini de la Suite Microsoft Office (Excel), així com també d’Outlook i l’entorn Google.
o Domini del Català i/o Castellà i l’Anglès (B2).
o Disposar del carnet de conduir (B1).
o Residir a Catalunya.

Quines són les teves competències i habilitats? 🤝

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Actitud proactiva i dinàmica.
o Empoderament personal.
o Interès pel medi ambient i la sostenibilitat.
o Identificació i compromís amb els objectius i valors de l’empresa.
o Intel·ligència emocional i social.
o Comunicació assertiva.
o Treball en equip i cooperació.
o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.
o Planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat