Feina de ORIENTADOR/A PROFESSIONAL

ORIENTADOR/A PROFESSIONAL

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 117834

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
INFOCENTRE
Sector
Educacio i escoles
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
ORIENTADOR/A PROFESSIONAL
Població
Vic
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Orientador/a professional
Departament
RRHH
Horari
Jornada completa
Sou
Per determinar
Tipus contacte
Laboral o mercantil
Durada contracte
1 any
Descripció
Des d´Infocentre estem buscant una persona que es vulgui incorporar en el nostre èquip per desenvolupar les tasques d´orientador/a professional dins el programa projecta´t. El qual és un servei d´orientació professional per a persones autònomes i treballadores ocupades, realitzant un acompanyament individualitzat, que tant pot ser amb l´objectiu de millora competencial i formativa, reserca laboral com d´emprenedoria.

TASQUES
Gestió i seguiment del programa com a figura que facilita i acompanya la persona usuària en el seu procés, consesuant un full de ruta, facilitant els instruments, estratègies i actuacions necessàries per al procés de millora, canvi i/o desenvolupament professional.
La persona realitzarà les funcions de seguiment i gestió dels usuàris, que inclou el recull de documentació, preparació i publicació d´informes al programa corresponent, inici i tancament de la persona usuària, planificació de visites, a més de mantenir les relacions amb les empreses destinataries amb les visites corresponents.
Data publicació
31/05/2023
Data caducitat
18/06/2023
Núm. consultes
1205 lectures
REQUISITS
Titulació
Titulació universitària en psicologia, pedagogia o psicopedagogia o formació de postgrau i/o màster en orientació professional.
Es valorarà
Persona polivalent, adaptable, amb facilitat pel treball en equip, bones habilitats comunicatives i d´escolta activa.
Imprescindible
La persona seleccionada ha de disposar de titulació universitària en psicologia, pedagogia o psicopedagogia o formació de postgrau i/o màster en orientació professional. En cas contrari, és necessari acreditar una formació universitària i/o professional amb una experiència mínima de 2 anys en els darrers 5 anys en l´àmbit de l´orientació professional.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat