Feina de RESPONSABLE PLANTA PRODUCCIÓ EMBUTITS

RESPONSABLE PLANTA PRODUCCIÓ EMBUTITS

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 116732

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
RESPONSABLE PLANTA PRODUCCIÓ EMBUTITS
Població
LES MASIES DE VOLTREGÀ
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
ENGINYER/A
Departament
PRODUCCIO
Horari
CENTRAL
Sou
SEGONS VÀLUA DEL CANDIDAT/DA
Tipus contacte
INDEFINIT
Durada contracte
ESTABLE
Descripció
La posició reporta directament al director Industrial i gestiona un equip de 120 persones.

Les principals funcions de la posició:
- Implantar les estratègies de producció d´acord amb el Pla Estratègic i al pressupost anual de Producció.
- Programar el pla de producció setmanal i assegurar el seu compliment organitzant l´equip humà, els seus recursos i gestionant l´aprovisionament de matèries primeres.
- Assegurar la correcta implantació i execució de les polítiques de prevenció de riscos laborals, qualitat i medi ambient.
- Dur a terme una tasca continuada d´anàlisi i organització de processos, amb la finalitat d´obtenir els màxims nivells de productivitat i eficiència, i el mínim minvament de procés, implantant programes de millora contínua.
- Adaptar la producció a les exigències de competitivitat i a les necessitats del mercat amb la col·laboració d´altres departaments de l´empresa.
- Proposar i desenvolupar plans d´inversió per a dur a terme el pla estratègic i la millora dels costos
- Coordinar transversalment l´equip humà de la resta de departaments que treballen en la planta (manteniment, supply chain, qualitat i higiene) i mantenir-ho motivat i alineat aprofitant al màxim el seu talent, treballant en equip i amb focus a la consecució dels objectius definits.
Data publicació
07/03/2024
Data caducitat
13/03/2024
Núm. consultes
3041 lectures
REQUISITS
Titulació
Valorable titulació en Enginyeria Industrial, Agrònoma o similar
Experiència
Enginyer/a amb experiència de més de 10 anys en sector alimentació, dels quals mínim 4 com a responsable de producció en planta. Amb formació i/o experiència operativa en eines de Lean Manufacturing o Millora Contínua.
Encaixaràs en la posició si: ets una persona amb grans capacitats de lideratge de servei, acostumada a treballar sota pressió, molt orientada a resultats, amb visió per a innovar, creativa i gaudeixes del treball en entorn productiu. A més, si ets analític/a, amb iniciativa, autonomia, gran capacitat d´organització i t´agrada treballar en equip. I si tens ganes d´aportar i evolucionar amb el nostre projecte.

Els nostres valors són:
Compromís – Esforç – Passió – Integritat – Cerca de l´excel·lència.

Sobre nosaltres:
Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada en Sant Miquel de Balenyà – Seva, en 1975 des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis i des de 2014 som part del Grup Argal.
Comptem amb tres plantes productives, dues en Sant Miquel de Balenyà, en les faldilles del Montseny, i una tercera a Les Masies de Voltregà i actualment som 725 empleats.
Som líders nacionals en l´elaboració i distribució de béicon en el mercat de la moderna distribució i especialistes en fumats naturals.
A més de béicon, som especialistes en embotits cuits i llom curat, tant en peça com en llescats i mantenim la nostra activitat investigadora amb la finalitat d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per a adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.
Imprescindible
Formació: Enginyer/a.
Experiència de més de 10 anys en el sector de l´alimentació.
Experiència demostrable com a responsable de planta, mínim 4 anys.
Amb formació i/o experiència operativa en eines de Lean Manufacturing o Millora Contínua.
Capacitats de lideratge de servei.
Experiència treballant en entorns productius.
Ser una persona amb capacitat d´organització i treball en equip.
Altres requisits
Posició estable en una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació a través de la formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.
Formaràs part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que, aposta per la millora i la innovació constant.
Retribució flexible.
Condicions especials en alguns serveis o compres per a ser treballador de la nostra companyia.
Retribució segons vàlua del candidat.

Necessitem professionals amb gran implicació, visió per a innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Amb habilitat analítica, amb iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.
Si tens guanyes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes els requisits, no el dubtis i uneix-te en el nostre gran equip EMBOTITS MONELLS!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat