Dependent Comercial

Més ofertes de feina >>

Oferta de treball nº 116361

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Dependent Comercial
Població
Manresa
Comarca
Bages
Núm llocs
1
Categoria
Dependent Comercial
Departament
Ventes/ Atencio al Client
Horari
Dilluns a Dissabte de 10:00 a 13:30/16:30 a 20:30
Sou
Salari competitiu mes incentius
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Indefinit
Descripció
Estem buscant un dependent comercial per unir-se al nostre equip a la nostra botiga de telefonia mòbil a Vic. Com a dependent comercial, seràs responsable de proporcionar un servei excepcional als nostres clients i ajudar-los a trobar els productes i serveis que millor s´adaptin a les seves necessitats.
Data publicació
17/08/2023
Data caducitat
26/08/2023
Núm. consultes
3080 lectures
REQUISITS
Titulació
Dependent Comercial
Es valorarà
Habilidats d´atenció al client: La capacitat d´escoltar i respondre de manera efectiva a les necessitats i preguntes dels clients.

Coneixement de productes i serveis: El coneixement detallat dels productes i serveis que s´ofereixen a la botiga, incloent les seves característiques i descripcions.

Habilidats de vendes: La capacitat de persuadir i tancar acords amb els clients, mentre proporciona una experiència positiva per al client.

Responsabilitat i puntualitat: La capacitat de complir amb les seves responsabilitats i horaris de treball de manera fiable i efectiva.

Treball en equip: La capacitat de col·laborar i treballar de manera efectiva amb altres membres de l´equip, incloent gerents i col·legues.

Adaptabilitat i flexibilitat: La capacitat d´adaptar-se als canvis i a situacions imprevistes en un ambient de treball en constant evolució.

Enfocament en la satisfacció del client: La disposició a fer tot el possible per garantir la satisfacció del client i resoldre qualsevol problema o preocupació.
Experiència
Experiència prèvia en vendes i atenció al client.
Coneixement general de productes i serveis de telefonia mòbil.
Excel·lents habilitats de comunicació i presentació.
Capacitat per treballar sota pressió i en un ambient d´equip.
Enfocament en la satisfacció del client i la resolució de problemes.
Imprescindible
Educació: Un nivell mínim d´educació, com un diploma d´escola secundària o un títol equivalent.

Experiència prèvia en vendes i atenció al client: Un mínim de 6 mesos a 1 any d´experiència prèvia en vendes i atenció al client és altament desitjable.

Coneixement de productes i serveis de telefonia mòbil: Un coneixement general dels productes i serveis de telefonia mòbil, incloent les seves característiques i funcions.

Habilidats de comunicació i presentació: Habilidats sòlides de comunicació i presentació, incloent la capacitat d´escoltar i respondre de manera efectiva a les necessitats i preguntes dels clients.

Treball en equip: La capacitat de treballar de manera efectiva i col·laborativa amb altres membres de l´equip, incloent gerents i col·legues.

Adaptabilitat i flexibilitat: La capacitat d´adaptar-se als canvis i a situacions imprevistes en un ambient de treball en constant evolució.

Enfocament en la satisfacció del client: Una disposició a fer tot el possible per garantir la satisfacció del client i resoldre qualsevol problema o preocupació.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Més ofertes de feina >>