Feina de Operari/a Muntatge - Automoció (METALL)

Operari/a Muntatge - Automoció (METALL)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 116135

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Operari/a Muntatge - Automoció (METALL)
Població
Vic
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Automoció
Departament
Metall
Horari
Jornada Partida de Dilluns a Divendres
Sou
Conveni Metall
Tipus contacte
Temporal directe per empresa
Durada contracte
Sis mesos
Descripció
T´agradaria treballar en una empresa referent i experta en la reparació i substitució de llunes? Per a tu és molt important el servei que s´ofereix al client, així com la qualitat i la seguretat? Vols treballar en una empresa que t´ofereixi formació i especialitzar-te en el sector? Si totes les teves respostes són afirmatives, no ho dubtis aquesta és la teva oferta inscriu-te!

A Adecco estem buscant Ajudant/a muntador de llunes per a Vic. Les teves principals funcions seran la realització i reparació de cristalleria de l´automòbil seguint els procediments i instruccions de treball que marca l´empresa. Per a això faràs ús de les eines apropiades, per a aconseguir realitzar els serveis en temps i amb la qualitat i estàndards que marca l´empresa, per a la satisfacció total del client.

Què oferim?:

- Temporal de sis mesos, directe per empresa.

- Horari jornada partida de Dilluns a Divendres i Dissabtes rotatius

- Formació contínua, no et preocupis si no aportes formació en mecànica t´ajudessin a formar-te! A més, podràs optar a beques formatives.

- Altres beneficis com: descomptes en diferents serveis i oci per a gaudir del teu temps lliure, plataforma per a tenir una vida més saludable, entre altres!

Quins són els requisits?

- Formació, mínim EGB o ESO. Desitjable: Formació nivell tècnic (tipus FP1 Automoció, Mecànica, Xapa i Pintura, etc., o Cicle Formatiu corresponent).

- Experiència: mínim experiència en llocs on s´exerceixin tasques manuals de muntatge i precisió, preferiblement en sector de l´automòbil. Desitjable i recomanable experiència prèvia en muntatge de llunes com a minim d´un any, però si no el tens no et preocupis valorarem igualment la teva candidatura!.

- Permís de conduir.

Si t´apassiona el món de l´automòbil, si per a tu és molt important donar un servei de qualitat i que el client surti amb un somriure i et ve de gust un nou projecte que et permetrà aprendre i millorar , aquesta és la teva oportunitat, no el dubtis, apunta´t i en breu estarem contactant amb tu!!
Data publicació
30/03/2023
Data caducitat
21/04/2023
Núm. consultes
1481 lectures
REQUISITS

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat