Feina de Mànager - NetZero

Mànager - NetZero

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 115792

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Mànager - NetZero
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
Vols formar part d´una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d´experts i treballa per fer-ho realitat!
T´incorporaràs a la solució de NetZero i t’encarregaràs de l’elaboració d’estudis relacionats amb la mitigació i adaptació al canvi climàtic a empreses, càlculs de petjada de carboni i estratègies de gestió de carboni d’organitzacions.

Volem que sàpigues que...
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l´entenem com a part de la nostra cultura i valors. L´empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l´assoliment d´objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l´equip.

Per què ens encantaràs?
A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona proactiva amb ganes de créixer i que estigui compromesa amb la transformació sostenible de la propera dècada. L´ONU ho té clar, ens espera `la dècada decisiva`, t´apuntes a la revolució sostenible?

Què faràs en el teu dia a dia?

o Exercir el control tècnic, econòmic i administratiu de diversos projectes (gestionar el contracte amb el client, fer seguiment del marge, elaborar escandalls, gestionar desajustos i preveure accions correctores, preveure els recursos necessaris per a executar-lo, fer el tancament del projecte, etc).
o Gestionar i acompanyar a l’equip consultiu i revisar les seves propostes, participar en els processos de selecció, si s’escau, i validar les càrregues de treball del propi equip.
o Calcular i revisar les petjades de carboni de les organitzacions, segons el GHG Protocol o ISO 14064.
o Definir plans de gestió de carboni d’emissions a nivell empresarial.
o Executar projectes SBT (definició d’objectius, projecció d’emissions i definició d’accions).
o Executar projectes TCFD.
o Respondre qüestionaris CDP.
o Analitzar les opcions de compensació i neutralització.
o Identificar, abordar i respondre als desafiaments dels clients relacionats amb la gestió corporativa del carboni.
o Impulsar i construir relacions de forma independent amb clients clau, i contribuir a identificar i assegurar noves oportunitats de clients.
o Demostrar activament el lideratge intel·lectual mitjançant, per exemple, presentacions en seminaris web, redacció de blocs i documents tècnics i participació en fòrums líders i o creació de xarxes, etc.
o Treballar amb equips globals de prestació de serveis de Gestió de carboni i Energia per promoure el desenvolupament de propostes de valor i innovadores contra el canvi climàtic.
o Col·laborar amb experts en sostenibilitat i consultors tècnics globals de Anthesis, no només per lliurar grans projectes sinó també per donar suport al desenvolupament de noves àrees de servei i productes innovadors per als nostres clients.
Data publicació
14/04/2023
Data caducitat
16/04/2023
Núm. consultes
716 lectures
REQUISITS
Imprescindible
Què busquem en tu?

o Formació: Ciències Ambientals o Enginyeria.
o Idiomes: Castellà (C1), Anglès (C1) i es valorarà el català per posicions a Catalunya.
o Informàtica: Nivell avançat en l´ús d´eines de modelatge i manipulació de dades.

Valorem l’experiència a partir de 6 anys en:
o Coneixement profund i experiència substancial en l´aplicació d´estàndards crítics de comptabilitat, informes i establiment d´objectius, especialment GHG Protocol, SBTi, TCFD, i CDP.
o Gestió de projectes de gestió de carboni, ja sigui en l´empresa o en un entorn de consultoria.
o Gestió d’equips de treball.
o Tracte amb clients i relacions comercials.

Valorarem també:
o Màster, postgrau o doctorat en l´àmbit del canvi climàtic o la planificació estratègica.
o Formació complementària en petjada de carboni, ISO 14064, GHG Protocol o marc normatiu relacionat.

Les teves competències i habilitats:
o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge i desenvolupament de persones.
o Intel·ligència emocional i social.
o Planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
o Orientació al client i estratègia (innovació, creativitat i mercat).
Altres requisits
Quins són els beneficis de treballar amb nosaltres?

El nostre Anthesis Spirit és caracteritza per impulsar el talent i convertir al nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t’oferim un seguit d’avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res t’aturi en el teu camí cap a l’èxit.

o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T’uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t’acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació.
o Participa d’una cultura inclusiva, on la diversitat ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees.
o Desenvolupament professional non-stop. Et proposem una aventura plena de reptes que et facin estimar la teva feina cada dia més. Per aquesta raó t’ oferim una avaluació continua i els recursos necessaris perquè aconsegueixis la teva millor versió.
o Aprèn sempre que vulguis amb els nostres plans de formació continua i els recursos formatius internacionals que posem al teu abast.
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Participa a projectes d’iniciativa i responsabilitat social. Suma’t i aporta el teu valor!
o Gaudeix d’oportunitats internacionals i fes créixer la teva networking professional.
o Apunta’t al teletreball, una forma de treballar més sostenible i flexible. A l’estiu gaudiràs també d’un 100%. de teletreball durant el juliol i l’agost des d’on tu vulguis per a que treguis el màxim profit de l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Gaudeix dels teus dies de vacances quan tu vulguis.
o Aprofita les tardes lliures d’estiu. Disposaràs de sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o Creix al nostre equip! Perquè res t’aturi per complir els teus objectius, t’oferim un contracte indefinit i així garantir la teva estabilitat laboral amb nosaltres.
o Treballa a jornada completa amb un horari flexible (8-9h a 17-18h) i els divendres gaudeix d’una jornada intensiva (8-15h).
o Incorpora’t a les nostres oficines ubicades a Barcelona o Manlleu.
o El dia del teu aniversari gaudeix-lo, et regalem el dia de vacances.
o Valorem amb tu la teva retribució, tenint en compte l’experiència, les competències i l’esperit de millora que aportaràs a l’equip. Volem que la nostra proposta et captivi!
o Aprofita el nostre Pla de Retribució Flexible voluntari (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport) i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o Cuidem amb gran cura del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o A Anthesis Lavola som un equip! Participa de les nostres activitats de teambuilding i continuem sumant.
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Uneix-te al nostre voluntariat corporatiu per aconseguir plegats un gran impacte.
o El teu talent i valors seran reconeguts als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.

I tu, quin impacte vols deixar? Uneix-te a la revolució per la sostenibilitat i converteix-te en un activador del canvi. T’esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat