Feina de Consultor/A Sènior - Sistemes de Gestió Ambiental

Consultor/A Sènior - Sistemes de Gestió Ambiental

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 114502

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Consultor/A Sènior - Sistemes de Gestió Ambiental
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
Vols formar part d´una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar el nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d´experts i treballa per fer-ho realitat!
T´incorporaràs a la solució de Transaccions i Serveis Corporatius i la teva funció se centrarà en la implantació i manteniment de sistemes de gestió ambiental. Els projectes i clients abastaran múltiples sectors, des d´industrials i serveis a administracions i des de companyies que cotitzen a l´IBEX35 fins a marques boutique, que requereixen el compromís amb els clients i els seus proveïdors a tot el món.
Volem que sàpigues que...
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i l´entenem com a part de la nostra cultura i valors. L´empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l´espurna de la innovació i una autèntica inclusivitat que enforteix el creixement i l´assoliment d´objectius en equip. A Anthesis Lavola, la diferència és el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l´equip.
Per què ens encantaràs?
A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per això busquem una persona proactiva amb ganes de créixer i que estigui compromesa amb la transformació sostenible de la propera dècada. L´ONU ho té clar, ens espera “la dècada decisiva”, t´apuntes a la revolució sostenible?
Què faràs al teu dia a dia?
o Implantar sistemes de gestió ambiental segons la Norma ISO 14001 i/o el Reglament EMAS.
o Realitzar auditories internes segons la Norma ISO 14001 i/o EMAS.
o Dur a terme avaluacions del compliment normatiu en instal·lacions industrials i comercials i implementar accions correctives de seguiment per garantir el compliment de la normativa europea, nacional i local vigent.
o Realitzar assessorament sobre altres certificacions ambientals (Distintiu de Qualitat Ambiental, Biosphere, etc.)
o Realitzar assessorament respecte a bones pràctiques ambientals aplicables.
o Realitzar investigacions relacionades amb els projectes en curs recopilar i analitzar dades redactar informes i documents tècnics amb la informació disponible.
o Treballar en projectes de sostenibilitat corporativa, avaluant l´exercici ambiental, social i de governança de les empreses (ESG).
o Col·laborar amb experts en sostenibilitat i consultors tècnics globals d´Anthesis, no només per lliurar grans projectes sinó també per donar suport al desenvolupament de noves àrees de servei i productes innovadors per als nostres clients.
Data publicació
24/01/2023
Data caducitat
23/02/2023
Núm. consultes
183 lectures
REQUISITS
Imprescindible
Què busquem en tu?
o Formació de grau (o diplomatura o llicenciatura) a: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Bioquímica, Enginyeria o titulació similar.
o Experiència entre 3 i 5 anys en sistemes de gestió ambiental ja sigui a l´empresa o en un entorn de consultoria.
o Experiència mínima d’1 any en la implantació de sistemes de gestió ambiental (consultoria).
o Experiència en la realització d’auditories internes.
o Coneixements sòlids en normativa de Medi Ambient, Seguretat Industrial i Seguretat i Higiene.
o Gestió eficaç del temps i habilitats organitzatives.
o Capacitat per respondre positivament a la pressió i adoptar un enfocament flexible per a un entorn de treball dinàmic, canviant i en ràpid moviment.
o Capaç de treballar en equips virtuals a diferents zones horàries.
o Bon coneixement de Microsoft Office.
o Idiomes: Català (C1 si es treballa a Catalunya) Castellà (C1) i Anglès (C1).
o Disponibilitat per viatjar i carnet de conduir (valorable vehicle propi).
Les teves competències i habilitats:
o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Comunicació assertiva.
o Intel·ligència emocional i social.
o Treball en equip i cooperació.
o Iniciativa, planificació i orientació a l´assoliment d´objectius.
Valorarem també:
o Màster, Postgrau o Doctorat en Enginyeria ambiental Estudis d´Impacte i Auditoria Ambiental Tecnologies Ambientals Gestió Ambiental o Sostenibilitat Arquitectura i Sostenibilitat i Anàlisi de riscs ambientals.
o Coneixements tècnics i formació complementària en: sistemes de gestió i auditories (Normes ISO 45001 i 9001), Environmental Due Diligence, Directives Ambientals Europees (IPPC, SEVESO, RoHS, CLP, REACH), seguretat industrial, prevenció de riscos laborals i sistemes de informació geogràfica.
Altres requisits
Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?
El nostre Anthesis Spirit és caracteritza per impulsar el talent i convertir al nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t’oferim un seguit d’avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res t’aturi en el teu camí cap a l’èxit.

o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T’uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t’acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació.
o Participa d’una cultura inclusiva, on la diversitat ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees.
o Desenvolupament professional non-stop. Et proposem una aventura plena de reptes que et facin estimar la teva feina cada dia més. Per aquesta raó t’ oferim una avaluació continua i els recursos necessaris perquè aconsegueixis la teva millor versió.
o Aprèn sempre que vulguis amb els nostres plans de formació continua i els recursos formatius internacionals que posem al teu abast.
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Participa a projectes d’iniciativa i responsabilitat social. Suma’t i aporta el teu valor!
o Gaudeix d’oportunitats internacionals i fes créixer la teva networking professional.
o Apunta’t al teletreball, una forma de treballar més sostenible i flexible. A l’estiu gaudiràs també d’un 100%. de teletreball durant el juliol i l’agost des d’on tu vulguis per a que treguis el màxim profit de l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Gaudeix dels teus dies de vacances quan tu vulguis.
o Aprofita les tardes lliures d’estiu. Disposaràs de sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o Creix al nostre equip! Perquè res t’aturi per complir els teus objectius, t’oferim un contracte indefinit i així garantir la teva estabilitat laboral amb nosaltres.
o Treballa a jornada completa amb un horari flexible (8-9h a 17-18h) i els divendres gaudeix d’una jornada intensiva (8-15h).
o Incorpora’t a les nostres oficines ubicades a Madrid, Barcelona o Manlleu, o treballa de forma remota des de qualsevol part d’Espanya.
o El dia del teu aniversari gaudeix-lo, et regalem el dia de vacances.
o Valorem amb tu la teva retribució, tenint en compte l’experiència, les competències i l’esperit de millora que aportaràs a l’equip. Volem que la nostra proposta et captivi!
o Aprofita el nostre Pla de Retribució Flexible voluntari (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport) i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o Cuidem amb gran cura del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o A Anthesis Lavola som un equip! Participa de les nostres activitats de teambuilding i continuem sumant.
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Uneix-te al nostre voluntariat corporatiu per aconseguir plegats un gran impacte.
o El teu talent i valors seran reconeguts als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.

I tu, quin impacte vols deixar? Uneix-te a la revolució per la sostenibilitat i converteix-te en un activador del canvi. T’esperem!

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat