Feina de Veterinari/a de camp (vedells d´engreix)

Veterinari/a de camp (vedells d´engreix)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 114142

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ETALENTUM

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Veterinari/a de camp (vedells d´engreix)
Població
Osona, Moianès, Baix Empordà i Vallès Oriental
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Tècnic
Departament
Producció i benestar animal
Horari
De dilluns a divendres (no hi ha guàrdies els caps de setmana), amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins, amb sortida a partir de les 16/16:30h.
Sou
Sou Brut Anual entre 40.000€ i 50.000€, d´acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Indefinida
Descripció
Per a important grup empresarial del sector agroalimentari amb més de 50 anys d´història i producció de cicle tancat, seleccionem un/a Veterinari de camp, la missió del qual serà el control, gestió i supervisió de 8000 vedells d´engreix, distribuïts en 9 granges, ubicades a: Osona, Moianès, Baix Empordà i Vallès Oriental.

En dependència del Responsable de Producció, les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Visitar les granges periòdicament 2 vegades a la setmana per a realitzar-ne el corresponent control veterinari i de vigilància de la salut i benestar animal.
- Realitzar exàmens físics als animals per a oferir un diagnòstic encertat de les seves patologies o malalties.
- Després del diagnòstic, prescriure medicaments o assessorar sobre el tractament a seguir i controlar que es porti el dia el llibre de medicaments (el llibre de medicaments el gestionen els cuidants de les granges).
- Determinar dietes en funció de les necessitats nutricionals de l´animal o qualsevol possible malaltia gastro-digestiva.

S´ofereix:
- Projecte atractiu: estabilitat laboral en empresa familiar sòlida amb més de 50 d´història i referent en el seu sector.
- Remuneració acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
- Incorporació immediata.
- Autoorganització i gestió del temps, amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins (amb sortida a partir de les 16/16:30h).
- Horari: de dilluns a divendres (no hi ha guàrdies els caps de setmana), amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins, amb sortida a partir de les 16/16:30h.
- Vehicle d´empresa.
Data publicació
30/01/2023
Data caducitat
01/03/2023
Núm. consultes
333 lectures
REQUISITS
Titulació
- Formació universitària finalitzada en Veterinària. - Es valorarà positivament Màster en boví o Màster en Benestar Animal.
Experiència
Es valorarà positivament (no imprescindible) experiència mínima de 2-3 anys realitzant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en granges de vedells d´engreix o vaques de llet. De la mateixa manera, es tindran en consideració aquelles candidatures de persones sense experiència però amb la motivació i les competències personals necessàries per a desenvolupar amb èxit i criteri les tasques i funcions pròpies del lloc de treball.
Imprescindible
- Proactivitat, autonomia i capacitat d´autoorganització del temps i de treball en equip.
- Motivació per a formar part d´una empresa referent en el seu sector amb alts estàndards de producció, qualitat i benestar animal.
- Coneixements del sector boví (preferiblement de vedells d´engreix).
- Residència propera a les zones on estan ubicades les granges: Baix Empordà, Vallès Oriental o Osona o disponibilitat per al trasllat de residència a qualsevol d´aquestes zones.
- Bona condició física, ja que els vedells són animals relativament grans i pesats i cal tenir certa força i agilitat per al seu maneig i atenció.
- Carnet de conduir `B`.
Altres requisits
Català o castellà: natiu.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat