Feina de Treballadors/es familiars

Treballadors/es familiars

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 114125

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Treballadors/es familiars
Població
Vic
Comarca
Osona
Núm llocs
4
Descripció
Atenció a les persones usuàries en la cobertura i realització d’algunes de les seves necessitats i activitats diàries, efectuant els treballs que li corresponen encaminats a l’atenció integral i personalitzada dels usuaris i el seu entorn de vida immediat.

Funcions:

• Higiene i confort: Donar suport a l’usuari en la seva higiene personal, en funció de les seves necessitats i capacitats, incloent tasques com netejar boca, ulls, nas, orelles, cabells, afaitar, tallar i despintar ungles, etc., preservant la seva intimitat i mantenint el protocols i principis de prevenció.

• Alimentació-Hidratació: Ajudar a la ingesta d’aquells usuaris no la puguin realitzar per si mateixos.

• Mobilitat i seguretat: Ajudar a l’usuari en la mobilització, canvis posturals, deambulació o trasllat, garantint els aspectes de seguretat i seguint els controls de prevenció en quant a caigudes, úlceres per pressió, suport en la contenció mecànica i prevenció nosocomial.

• Comunicació-Relació: Mantenir escolta activa tant amb l’usuari com amb la seva família i acompanyants i donar avís d’informació significativa respecte al seu benestar, salut i necessitats bàsiques. Informar-lo i animar-lo en les activitats a realitzar.

• Instal·lacions, material i utillatge: Preparació, manteniment i reposició del material i utillatge referent a l’atenció a l’usuari que se li encomani, segons necessitats, periodicitats establertes i garantint els aspectes d’higiene i seguretat.

• Informació i dades: Registrar i donar avís de totes aquelles dades, informació i aspectes que per protocols de treball tingui establerts.

• Formació i docència: Promoure actituds i hàbits d’autocura i autonomia tant en aspectes físics com psicosocials. Intervenir en el seu nivell en la formació i promoció d’hàbits saludables d’alimentació, higiene personal i del medi i sobre formes de vida d’usuaris i familiars.
Data publicació
28/11/2023
Data caducitat
13/12/2023
Núm. consultes
9531 lectures
REQUISITS
Titulació
Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) o Certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones al domicili
Imprescindible
Carnet de conduir i vehicle propi.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat