Feina de Venedor/a especialista en Ferreteria i Bricolatge

Venedor/a especialista en Ferreteria i Bricolatge

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 114027

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Ferretería Castell
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Venedor/a especialista en Ferreteria i Bricolatge
Població
Tona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Venedor/a
Departament
Ferreteria
Horari
Flexible
Sou
20.000€ de base + Variable segons candidat
Tipus contacte
Indefinit
Data publicació
05/04/2023
Data caducitat
13/04/2023
Núm. consultes
1829 lectures
REQUISITS
Es valorarà
📢👇 Des de Ferreteria Castell obrim un procés de selecció per tal d’incorporar a una persona al nostre equip.

Som una empresa ubicada a Tona i amb un ampli recorregut dins del sector, de més de 35 anys, que treballem cada dia per oferir el millor servei als clients i les solucions necessàries per cobrir les seves necessitats i projectes. Per poder continuar donant el millor de nosaltres, estem cercant a una nova persona per poder ampliar l’equip 😊


📌 QUÈ TE´N PODEM DIR DE L´OFERTA DE FEINA?

Treballaràs en un entorn dinàmic on podràs ampliar els teus coneixements diàriament, realitzant tasques molt variades i enriquidores que et permetran especialitzar-te dins del sector. A través de la teva feina, no només vendràs els nostres productes, sinó que facilitaràs el dia a dia dels clients convertint-te en una part important del negoci o projecte de bricolatge.

🎓 Formació inicial i contínua durant els teus sis primers mesos a Ferreteria Castell, no només tindràs tota la formació necessària per al desenvolupament de la teva feina sinó que aprendràs una professió.
💰 Sistema de retribució clar i transparent: aquest sistema, orientat al creixement professional, et permetrà anar augmentant la teva retribució en base a la teva evolució dins l’empresa. Amb un Sou Base de 20.000€ + variable anual segons candidat.
📈 Pla de carrera: no només creixerà la teva retribució amb el pas del temps, a més si obtens les competències necessàries, el nostre pla de carrera et permetrà desenvolupar-te professionalment pas a pas.
🌍 Àmbit local amb valors familiars: som una marca reconeguda per la seva qualitat i servei a nivell local, però amb valors familiars, amb un equip humà que es caracteritza pel suport i l´ajuda constant per assolir l´objectiu comú d´entusiasmar i ajudar els nostres clients.
😎 Bon ambient laboral i flexilibitat horària.


📌 QUÈ ÉS EL QUE ESPEREM DE TU?

🎢 Les teves ganes d´aprendre dins d’un mercat que està en continu desenvolupament, pel que sempre estaràs en formació constant.
🙌 Que gaudeixis del tracte amb les persones i tinguis bons dots comunicatius, ja que estaràs en contacte constant amb els teus clients per assessorar-los sobre quins productes són els més adequats per facilitar la seva feina o tasca de bricolatge.
🙏 Un dels pilars de l´èxit a la nostra venda és la confiança amb el client, cosa que aconseguiràs amb constància, honestedat i transparència.
🎉 Que siguis optimista i ambiciós, ja que et permetrà créixer professionalment.


📌 QUINES SERAN LES TEVES TASQUES COM A VENEDOR/A?

✍️ Et formaràs constantment per ajudar el teu client en el seu dia a dia oferint-vos els productes i serveis que s´adeqüin a les seves necessitats.
👌 Gestionaràs íntegrament al client, oferint-li respostes als seus dubtes, consultes, reclamacions etc. amb tots els serveis que ofereix l´empresa el que us permetrà fidelitzar-lo.
💡 Ajudaràs a millorar l´espai de venta perquè els clients els sigui més fàcil trobar els articles i pendre desicions acertives.


🚀 Si vols aprendre o desenvolupar-te en aquesta professió, inscriu-te a la nostra oferta i t´expliquem més 😊

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2024 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat