Feina de Consultor/a -Transaccions i Serveis Corporatius

Consultor/a -Transaccions i Serveis Corporatius

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 110460

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Consultor/a -Transaccions i Serveis Corporatius
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
Vols formar part d´una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar el nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d´experts i treballa per fer-ho realitat!
T´incorporaràs a la solució de Transaccions i Serveis Corporatius i la teva funció se centrarà en l´avaluació de passius mediambientals de les empreses amb el suport d´un equip multidisciplinari. Els projectes i clients abastaran múltiples indústries, des de companyies que cotitzen a l´IBEX35 fins a marques boutique, que requereixen el compromís amb els clients i els seus proveïdors a tot el món.
Volem que sàpigues que...
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i l´entenem com a part de la nostra cultura i valors. L´empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l´espurna de la innovació i una autèntica inclusivitat que enforteix el creixement i l´assoliment d´objectius en equip. A Anthesis Lavola, la diferència és el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l´equip.
Per què ens encantaràs?
A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per això busquem una persona proactiva amb ganes de créixer i que estigui compromesa amb la transformació sostenible de la propera dècada. L´ONU ho té clar, ens espera “la dècada decisiva”, t´apuntes a la revolució sostenible?
Què faràs al teu dia a dia?
 Realització de projectes d´avaluació mediambiental que valorin els riscos possibles de responsabilitat ambiental i l´estat operatiu i de compliment de les organitzacions, en concret Due Diligence Mediambientals (EDD).
 Realitzar avaluacions de compliment ambiental en instal·lacions industrials i comercials i implementar accions correctives de seguiment per garantir el compliment de la normativa europea, nacional i local vigent.
 Realitzar investigacions relacionades amb els projectes en curs recopilar i analitzar dades redactar informes i documents tècnics amb la informació disponible.
 Treballar en projectes d´avaluació de l´exercici ambiental, social i de governança corporativa i sostentabilitat de les empreses (ESG) en processos transaccionals.
 Suport en la preparació de contingut per a propostes i materials de màrqueting.
 Col·laborar amb experts en sostenibilitat i consultors tècnics globals d´Anthesis, no només per lliurar grans projectes sinó també per donar suport al desenvolupament de noves àrees de servei i productes innovadors per als nostres clients.
Data publicació
29/11/2022
Data caducitat
29/12/2022
Núm. consultes
1040 lectures
REQUISITS
Imprescindible
Què busquem en tu?
 Formació de grau (o diplomatura o llicenciatura) a: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Bioquímica, Enginyeria o titulació similar.
 Experiència entre 3 i 5 anys en el lliurament de projectes d´avaluacions mediambientals, ja sigui a l´empresa o en un entorn de consultoria.
 Experiència mínima de 6 mesos en projectes a EDD (consultoria).
 Coneixements sòlids en Normativa Ambiental i Seguretat i Higiene.
 Interès en el paper de les empreses i dels mercats de capitals en el desenvolupament sostenible.
 Gestió eficaç del temps i habilitats organitzatives.
 Capacitat per respondre positivament a la pressió i adoptar un enfocament flexible per a un entorn de treball dinàmic, canviant i en ràpid moviment.
 Capacitat de treballar en equips virtuals a diferents zones horàries.
 Bon coneixement de Microsoft Office.
 Idiomes: Castellà (C1) i Anglès (C1).
 Disponibilitat per viatjar i carnet de conduir.
Valorarem també:
o Màster, Postgrau o Doctorat en Enginyeria ambiental Estudis d´Impacte i Auditoria Ambiental Tecnologies Ambientals Gestió Ambiental o Sostenibilitat Arquitectura i Sostenibilitat Sistemes de Gestió i/o Anàlisi de riscos ambientals.
o Coneixements tècnics i formació complementària en: sistema de gestió i auditories (Normes ISO 14001/45001/9001), Environmental Due Diligence, Directives Ambientals Europees (IPPC, SEVESO, RoHS, CLP, REACH), seguretat industrial, prevenció de riscos laborals, coneixement de la normativa ambiental i PRL aplicable a serveis, indústries i sistemes d’informació geogràfica.
Altres requisits
Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?
T´oferim:
 Formar part d’una empresa amb el segell B Corp™ on cuidem el nostre impacte ambiental, cultural i social a través dels nostres valors i compromís amb l’entorn.
 Formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible.
 Ambient de treball agradable amb companys encara més acollidors i motivadors.
 Cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees.
 Projecció i carrera professional personalitzada perquè aconsegueixis la teva millor versió.
 Formació contínua i recursos formatius internacionals al teu abast. A Anthesis Academy tindràs accés a diversos recursos en anglès perquè puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector.
 Teleworking, una manera de treballar sostenible.
 Estabilitat laboral i creixement professional perquè res no et pari cap a l´èxit.
 Oportunitats internacionals i una networking global.
 Participació en projectes d´iniciativa i responsabilitat social.
 Jornada completa amb horari flexible, de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h.
 4 setmanes de jornada intensiva a l´estiu. Treballareu de 8h a 15h i gaudireu de les tardes d´estiu
 Retribució negociable segons lexperiència aportada.
 Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport).
 Incorporació immediata. T´esperem a la nostra oficina de Barcelona o a l´Ecoedifici de Manlleu.

I tu, quin impacte deixaràs?

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2022 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat