Feina de Director Industrial (FMCG)

Director Industrial (FMCG)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 109729

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ETALENTUM

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Director Industrial (FMCG)
Població
Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Alimentària
Departament
Producció
Horari
Jornada completa
Sou
Remuneració acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Indefinida
Descripció
Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement en l´àmbit nacional, requereix incorporar un/a Director Industrial, la missió del qual serà la de gestionar i coordinar l´equip de producció per executar la planificació de la producció d´acord amb els estàndards de qualitat i a la normativa IFS.

En dependència de Direcció General, les seves principals tasques i responsabilitats seran:
- Gestionar l´equip de treball i el pressupost de l´àrea per assolir els objectius a nivells de planificació, productivitat, mermes,... (aquesta persona tindrà 3 Caps de Fàbrica directament a càrrec, amb els corresponents Caps de Línia, dels quals depenen els Operaris de producció).
- Avaluar l´adequació d´infraestructures i entorn de treball amb relació a la producció, per evitar factors de risc de contaminació.
- Assegurar i garantir els controls de qualitat de processos (PC, PCC, etc.) y productes (etiquetatge, traçabilitat, etc), de la Seguretat Alimentària i Medi Ambient (residus,...), reportant al Departament de Qualitat.
- Rendibilitzar i planificar els recursos productius per obtenir un augment de la productivitat alhora que es respecten els estàndards de qualitat.
- Dissenyar i controlar la qualitat dels processos mitjançant la determinació dels estàndards de qualitat, la seva mesura i la correcció de desviacions.
- Anàlisi dels KPI´s relacionats amb el lloc de treball (€/Kg, Kg/h/persona, mermes, productivitats, rendiments, etc.).
- Realitzar auditories internes periòdiques de l´àrea que lidera, per tal de realitzar el seguiment dels objectius definits, així com realitzar el seguiment i aplicació de les accions que se´n derivin.
- Analitzar i plantejar propostes de millora i solucions adequades segons els indicadors relatius al sistema de producció.
- Formar part de l´equip APPCC.
- Formar part del Comitè de Food Defense.
- Complir amb les mesures de seguretat establertes en el lloc de treball, definides a l´avaluació de riscos i si és el cas, vetllar perquè el personal a càrrec seu també ho faci.

S´ofereix:
- Excel·lent projecte professional en empresa en creixement i innovació permanent.
- Estabilitat laboral i formació contínua.
- Incorporació immediata.
- Remuneració acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
Data publicació
16/02/2023
Data caducitat
18/03/2023
Núm. consultes
3017 lectures
REQUISITS
Titulació
- Formació en Enginyeria Industrial, Enginyeria d´organització industrial, Enginyeria tècnica o similars o experiència professional equivalent, preferiblement en el sector dels elaborats o transformats càrnis o productes de 4ª o 5ª gamma. - Es valorarà positivament formació en Prevenció de Riscos Laborals.
Es valorarà
- Coneixements actualitzats de mecànica i electrònica (manteniment industrial) en el sector alimentari.
- Formació en lideratge i gestió d´equips.
- Formació en mètodes de treball, productivitat i costos.
- Formació en Lean Management.
Experiència
- Professional sénior, amb experiència prèvia en el lideratge de plantes productives del sector alimentació, preferiblement en elaborats carnis o quarta gamma (productes frescos o amb data de caducitat propera).
- Proactivitat, lideratge i enfocament al desenvolupament de persones, orientació a resultats, capacitat de treball en equip, flexibilitat i capacitat de gestió del canvi, planificació i organització.
- Residència a Osona, Bages o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona i carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.
Imprescindible
- Experiència de 5 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites (Cap de Planta, Director Industrial, Cap de Producció,...), preferiblement en indústria d´elaborats o transformats carnis o en productes de 4ª o 5ª gamma.
- Es requereix experiència mínima de 5 anys en el lideratge i gestió d´equips de treball.
Altres requisits
- Castellà: avançat
- Català: es valorarà positivament (no imprescindible) el domini de l´idioma a nivell avançat o avançat.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2023 - Classificats i oci online, sl

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat