Feina de Head of Customer Service

Head of Customer Service

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 102462

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ETALENTUM

Visitar web
Sector
Recursos Humans
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Head of Customer Service
Població
Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
Telecomunicaciones
Departament
Atención al Cliente y Call Center
Horari
Jornada completa
Sou
A convenir
Tipus contacte
Indefinit
Durada contracte
Indefinida
Descripció
Empresa referent en el sector IT i en important creixement en àmbit nacional, requereix incorporar un/a Responsable d´Atenció al Client, la missió del qual serà liderar l´estratègia de retenció i upselling dels usuaris (clients):

En dependència de Direcció d´Operacions, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran:
- Permetre que l´equip d´atenció a l´usuari (més de 12 persones) se centri en l´experiència al client, eliminant els obstacles perquè realitzi el seu acompliment de la manera més eficient.
- Conèixer els productes i serveis de l´empresa per dins i per fora per intervenir en els problemes dels clients que l´equip no sigui capaç de resoldre.
- Establir els KPI´s, juntament amb Direcció, que permetin fixar objectius i mesurar l´evolució del Departament d´Atenció a l´usuari.
- Millorar la comunicació interna amb la resta de departaments implicats en l´atenció al client i amb el conjunt de l´organització, en general, per tal d´optimitzar la comunicació interna respecte als esforços i èxits del Departament d´Atenció a l´Usuari.
- Implementar processos i metodologia per a millorar el rendiment, l´eficiència i l´eficàcia de l´equip en funció de les mètriques i de la retroalimentació dels clients.
- Proporcionar informació valuosa als departaments de màrqueting i vendes en un esforç per seguir fent créixer l´organització i fidelitzar i retenir els clients.

S´ofereix:
- Estabilitat laboral en empresa tecnològica referent en l´àmbit català i en creixement exponencial.
- Formació contínua.
- Remuneració acord a l´experiència i valors aportats.
- Excel·lent ambient laboral.
- Horari flexible i adaptable, amb possibilitat de teletreball.
Data publicació
02/11/2021
Data caducitat
02/12/2021
Núm. consultes
819 lectures
REQUISITS
Titulació
Màster o Postgrau en Atenció al Client i Usuari, MBA i/o similars. Formació Universitària finalitzada en Enginyeria de Telecomunicacions, ADE i/o similars.
Es valorarà
- Es valorarà molt positivament experiència en productes i serveis de ràpid creixement (FGC) i amb grans sinergies comercials, dirigits principalment al consumidor final, tals com software, telecomunicacions o energia.
- Es valorarà positivament residència a la Catalunya Central o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
Experiència
- Es requereix experiència mínima de 3 anys en posició similar en empreses de ràpid creixement (FGC Fast Growing Comapanies) i/o start-up´s amb clar enfocament B2C, preferiblement relacionades amb el sector IT, energètic o telecomunicacions.
- Es requereix experiència en el lideratge d´equips, valorant-se molt positivament l´experiència en el lideratge de departaments d´Atenció al Client.
Imprescindible
- Clares habilitats comunicatives i de lideratge, elevada capacitat de treball en equip, pensament analític i clara orientació a la millora contínua i a resultats.
- Clar enfocament B2C.
Altres requisits
- Català i castellà: natius.
- Anglés: avançat (C1 es realitzarà prova de nivell).

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2022 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat