Feina de Data Visualisation Principal

Data Visualisation Principal

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 102336

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
ANTHESIS LAVOLA
Sector
Serveis
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Data Visualisation Principal
Població
Manlleu o Barcelona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Descripció
Sobre Anthesis:

Anthesis és l’activador de la sostenibilitat. Orgullosos de ser B Corp, volem contribuir significativament a crear un món més resilient i productiu. Creiem que cal una acció transversal i transformadora per afrontar el desafiament que representarà aquesta dècada decisiva.

Actualment, tenim més de 600 experts que operen a 40 països del món i tenim oficines a Andorra, Brasil, Canadà, Xina, Colòmbia, Finlàndia, França, Alemanya, Irlanda, Itàlia, Orient Mitjà, Portugal Espanya, Suècia, Filipines, Regne Unit i Estats Units. El nostre equip combina una àmplia i profunda experiència en sostenibilitat amb les capacitats comercials i operatives necessàries per produir canvis reals. La nostra cultura es basa en l’empoderament de grans persones que treballen en equips àgils i en un entorn d’alta responsabilitat.

Estem orgullosos del que hem aconseguit fins ara amb Anthesis, però sabem que tenim el deure i l’oportunitat de contribuir molt més. El nostre èxit dependrà del fet de poder atraure i involucrar líders de classe mundial que puguin ajudar a aprofitar les nostres capacitats i recursos per a la creació d’aquest valor compartit i transformador.

Des d’Anthesis, valorem tant el benestar com el desenvolupament professional de les nostres persones, fent tot el possible perquè sigui un lloc ideal per treballar-hi. La nostra identitat, els valors i la qualitat de la nostra feina pertanyen a les persones i volem que prosperin, es desenvolupin i tinguin èxit aquí.

Com a empresa que vetlla per la igualtat d’oportunitats, valorem la diversitat de la nostra plantilla i prenem les decisions basades en les habilitats i l’experiència. Entenem que diverses idees generen resultats extraordinaris, inspiren el nostre pensament, desafien les nostres solucions i milloren la nostra cultura.


Visió general:

Anthesis Group hem invertit en les nostres capacitats per donar suport als clients aplicant les últimes eines i tècniques de visualització de dades. Ara busquem augmentar encara més l’equip i aquest paper serà fonamental per liderar l’escala d’aquests serveis a la nostra base global de clients. Tenim funcions d’anàlisi, visualització i programari de dades en diverses de les nostres ubicacions i el rol estarà obert per ser ocupat en una de les nostres ubicacions d’Europa.


Responsabilitats:

• Desenvolupar i impulsar plans estratègics de visualització de dades per al futur a tot el grup Anthesis.
• Treballar amb els nostres equips de lliurament de projectes per interpretar les necessitats complexes dels clients, dissenyar solucions de visualització de dades rellevants i posteriorment, implementar les especificacions acordades treballant amb analistes, programari i consultors segons sigui necessari.
• Proporcionar lideratge tècnic als consultors que apliquin tècniques de visualització de dades.
• Treballar amb gestors de l´empresa per educar i promoure l´ús de les millors eines de visualització de dades (principalment Tableau).


Requisits:

 El desig d’incidir positivament a través de la sostenibilitat.
 Capacitat de donar suport tant en la configuració de la direcció estratègica com en la resolució de problemes dins del projecte.
 Coneixements bàsics d’SQL.
 Experiència de 3-5 anys en Tableau, Power BI o equivalents.
 Bona comprensió de les bases de dades relacionals.
 Experiència realitzant anàlisis en profunditat de conjunts de dades complexos.
 Capacitat per comunicar anàlisis tècniques amb una àmplia gamma d’interessats.
 Passió i il·lusió per treballar amb dades i resoldre problemes.
 Experiència en Extreure, transformar i carregar eines (preferiblement Alteryx, però també Talend, Knime, etc.).


Desitjable:

• Antecedents analítics o matemàtics.
• Coneixement estadístic.
• Qualsevol treball previ en el camp de la sostenibilitat seria avantatjós.

El nostre candidat ideal és una persona que vulgui treballar dins d’una empresa global, innovadora, de ràpid creixement i que ofereix canvis reals i duradors per a un futur sostenible. L’esperit Anthesis defineix qui som i com fem les coses. Hem optat per adoptar una cultura no burocràtica, fet que vol dir que us veiem com a talent que cal desencadenar. Això es tradueix en una cultura basada en la comunitat, àgil i apoderada.


Beneficis:

• Formar part d’una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible.
• Bon ambient de treball.
• Progressió professional dins de l´empresa.
• Teletreball.
• Incorporació immediata a Catalunya.
• Flexibilitat horària i jornada completa (de dilluns a dijous de 8 a 17 h i divendres de 8 a 15 h).
• A l’estiu, 4 setmanes de jornada laboral intensiva (de 8 a 15h).
• Retribució interessant.
• Contracte inicial: 6 + 6 + indefinit.
• Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i bitllet de transport).
Data publicació
13/09/2021
Data caducitat
13/10/2021
Núm. consultes
278 lectures
REQUISITS

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2021 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat