Feina de Operàri/a de Producció Electrònica

Operàri/a de Producció Electrònica

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 100127

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Triskel Telecom, S.L.
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Operàri/a de Producció Electrònica
Població
Taradell
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Departament
Producció
Horari
Dilluns a dijous jornada completa partida, divendres intensiu
Tipus contacte
Indefinit
Descripció
UNA MICA SOBRE TRISKEL
Triskel Telecom som una empresa de solucions tecnològiques d’última generació que vam començar fa més de 20 anys per tal d’adreçar dos dels problemes més presents actualment: la immediatesa de la informació i la digitalització.

Triskel dissenya tant el comportament de les seves solucions com l’electrònica que els hi dona vida. Cellnex, Enagás i diferents cossos d’emergències i d’ordre públic utilitzen les solucions de Triskel per a prendre decisions en temps real.

A Triskel estem constantment innovant i integrant noves tecnologies per tal de facilitar l’adquisició, el processat i la gestió de la informació en temps real. D’aquesta forma, assistim i agilitzem la presa de decisions dels nostres clients.


EL REPTE
A Triskel som coneguts per a realitzar productes robustos, alguns d’ells porten més de 20 anys operatius. El prestigi cultivat amb els anys és gràcies a la bona feina realitzada pels diferents operaris de producció electrònica i només es pot mantenir si aquests continuen la bona feina. La qualitat és molt valorada dins l’organització i present en totes les accions.

A Triskel dissenyem íntegrament els nostres productes, això inclou tant el software que defineix el seu comportament com l’electrònica que el fa possible. Dit això, la missió d’un operari de producció electrònica és fabricar els circuits electrònics en la que es basen els productes de Triskel gestionant els materials necessaris per a portar-ho a terme.


L’OPORTUNITAT
A Triskel busquem una persona...
...detallista, curosa i precisa que posi tota la seva atenció a la tasca que té entre mans per mantenir l’alt nivell de qualitat en els productes fabricats per Triskel.
...capaç d’organitzar-se per a planificar i executar els processos de fabricació dins els terminis compromesos.
...capaç d’expressar-se de forma clara, concisa i precisa.
...segura de les seves habilitats i de la seva capacitat d’aprenentatge.
...a qui li valorarem l’experiència en la fabricació electrònica, especialment en soldadura SMD.

Aquesta és una posició per a persones que posen els 5 sentits en el què estan portant a terme.


EN UN MES...
...hauràs passat el procés d’onboarding de Triskel i coneixeràs molt millor l’empresa, els seus productes, els seus clients i, òbviament, el teu rol.
...hauràs après la dinàmica del procés de producció de Triskel juntament amb l’organització en les seves instal·lacions.

EN TRES MESOS...
...hauràs completat el procés de formació intern que et permetrà fer front al 100%. de funcions del teu rol amb tota la confiança necessària.
...hauràs completat íntegrament la fabricació dels circuits electrònics de diversos models dels productes de Triskel Telecom.
...hauràs demostrat un bon control de la gestió de materials per la producció electrònica procurant tenir la matèria prima necessària en tot moment.

EN SIS MESOS...
...hauràs aconseguit complir el 100%. de terminis de la fabricació planificada sota la teva responsabilitat.
...hauràs eliminat completament l’escassetat de matèries primes que impedeix la finalització d’algun dels processos de fabricació sota la teva responsabilitat.

EN DOTZE MESOS...
...hauràs après tant dels productes electrònics fabricats i dels errors més habituals que 9 de cada 10 equips que passin per les teves mans no tindran cap error de fabricació.
...hauràs après tant dels productes electrònics fabricats que tu mateix/a seràs consultat per a suggerir millores de disseny per a la fabricació de futures versions.
...el sentit de responsabilitat, la teva honestedat, la proactivitat i capacitat de ràpid aprenentatge que t’ha permès aconseguir resultats excel·lents, et permetran definir, conjuntament amb el teu cap, el teu camí de creixement personal i professional dins de Triskel.


Estàs preparat/da per afrontar el repte?
Data publicació
31/05/2021
Data caducitat
30/06/2021
Núm. consultes
512 lectures
REQUISITS

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2021 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat