Habitatge Vic Osona - Empreses i serveis

Guia comercial > Habitatge Vic Osona

Habitatge Vic Osona
Osona > Vic

684... + Visitar web >
A urbicat treballem d´una manera diferent, dinàmica, moderna i sobretot professional. som un equip jove, completament integrat en les noves tecnologies i amb una àmplia xarxa de contactes. coneixem i treballem a fons tots i cada un dels nostres immobles i ens oferim a visitar-los de dilluns a diumenge. contacta amb nosaltres, som el teu millor aliat.
Osona > Vic
C/ doctor salarich nº 4 local
938... + Visitar web >
Tecnocasa és la xarxa immobiliària en franquicia nº 1 a espanya i la més important d´europa. amb més de 1000 oficines en el conjunt de l´estat espanyol i un creixement del 20 per cent en l´últim any, confiem plenament en el nostre sistema de treball. el que permet a la nostra gent crèixer sense limits, fins a poder obrir el seu propi punt de venda. i això,... només és l´inici.
Osona > Manlleu
Cra.vic-manlleu.b.522.km..6
93 ... + Visitar web >
Cal masover de la rierola, un allotjament per estades de turisme, de treball. edifici d´interes arquitectonic. ambient rural i acolidor. estem envoltats de camps de conreu. tenim petits animals i hort ecologic.
Osona > Vic
C/montserrat, 5
938... + Visitar web >
Empresa amb 7 anys d´experiencia a la comarca de intemediació immobiliària, compra venda d´immobles, administració de finques. serveis integrals pel l´habitatge neteja, jardimeria, llauneria, paleteria, electricitat
Osona > 08500 - vic
Pl. estació, 8
938... + Visitar web >
L´habitatge es va fundar el 1990 amb uns objectius molt definits: ser una immobiliària que portés a terme un treball honest i professional, capaç de respondre a la confiança dipositada pels seus clients, tant compradors com venedors. avui, després de més de 8.800 dies, 24 anys de presència ininterrompuda en el mercat, som líders en la nostra zona, i som l´única gran immobiliària, també formem part de la mls activat, una de les més importants de catalunya, que compta amb 75 agències associades i 544 professionals immobiliaris adherits, per compartir les gestions dels habitatges i assolir millors objectius per això, si vols comprar o vendre un pis, pots comptar amb habitatge. sempre estarem al teu costat. treballem cada dia per transmetre 5 sensacions als nostres clients.


Mostrant de 1 a 5 de 5 trobats


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat