Cèdules d Habitabilitat Osona - Empreses i serveis

Guia comercial > Cèdules d Habitabilitat Osona

Cèdules d Habitabilitat Osona
Osona > Vic

684... + Visitar web >
A urbicat treballem d´una manera diferent, dinàmica, moderna i sobretot professional. som un equip jove, completament integrat en les noves tecnologies i amb una àmplia xarxa de contactes. coneixem i treballem a fons tots i cada un dels nostres immobles i ens oferim a visitar-los de dilluns a diumenge. contacta amb nosaltres, som el teu millor aliat.
Osona > Vic
Vilabella 5-7
938... + Visitar web >
Tramitació de cèdules d´habitabilitat.
Osona > Folgueroles
Onze de ,
626... + Visitar web >
Realitzem col.locació de pedra, rehabilitacions i reformes. en el año 1992 nace begara innova,una empresa dedicada al mundo de la construcción . el objetivo principal era la colocación de piedra natural, fruto de un gran conocimiento en el sector y una minuciosa dedicación. pero con los años debido a la experiencia adquirida y la profesionalidad de nuestro equipo, hemos ampliado nuestros servicios para poder así satisfacer a nuestros clientes ofreciendo los servicios de colocación de piedra, chimeneas, restauraciones y reformas. es entonces fruto de la experiencia junto con la ubicación privilegiada en una comarca, donde el sector constructivo es importante, lo que hace que nuestra empresa sea un punto de referencia en el sector, donde la faena bien hecha esta al servicio de nuestros clientes. este es el principal compromiso del equipo que forma begara innova.
Osona > Vic
Rbla sant domènec, 8 entresòl 1
649... + Visitar web >
Despatx d´arquitectura i interiorisme especialitzat en obra nova i reformes integrals d´habitatge, edificis residencials i de serveis. oferim tots els serveis relacionats amb la gestió immobiliària cèdules d´habitabilitat, certificacions energètiques, certificats d´aptitud de l´edificiinspecció tècnica de l´edifici, gestió i tramitació de subvencions, legalitzacions... gestionem tota la documentació necessària per a l´obertura d´activitats econòmiques. disposem d´un equip d´industrials amb el que podem realitzar qualsevol tipus d´intervenció. no dubteu a trucar per a demanar informació per qualsevol tràmit, gestió o projecte. estem a la seva disposició.


Mostrant de 1 a 4 de 4 trobats


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat