SALUT - Empreses i serveis

Guia comercial > salut

SALUT
Osona > Vic
Plaįa major
938... + Visitar web >
La farmācia vilaplana data de l´any 1890, any en que joaquim vilaplana pujolar, farmacčutic de carrera, la va comprar a un farmacčutic establert a vic. la seva ubicaciķ no ha canviat des de poc després de la obertura i actualment els descendents del joaquim vilaplana la regenten amb l´esperit que carecteritza la professiķ. al seu servei a la plaįa major de vic des de 1890 li oferim els nostres de: el.laboraciķ de fōrmules magistrals dispensaciķ de productes čtics efp i productes de parafarmācia control personal de tensiķ, glucosa, col.lesterol, triglicčrids, pes, etc... assessorament en nutriciķ infantil sistema sidd dosificaciķ i emblistament personalitzat de medicaments en crōnics
Osona > Vic
Rambla hospital, 6. 2n, 3a
931... + Visitar web >
La psicoterāpia breu és un model orientat a la soluciķ dels problemes, no a les seves causes. És un tipus de terāpia que permet aconseguir resultats en poques sessions. la psicoterāpia breu estā indicada en: - estats emocionals limitadors preocupacions, ansietat, depressiķ, estrčs, pors, tristesa, angoixa, etc. - problemes familiars. - dificultats relacionals i de parella. - separacions i com afrontar-les de cara als fills. - adaptaciķ als canvis i a les crisis vitals i familiars. - adopcions i acolliments. - problemātiques dels infantsadolescents en l’āmbit familiar, social i emocional la psicoterāpia breu sempre treballa orientada a trobar la soluciķ dels problemes, ignorant les causes i el perquč.
Osona > Vic
Bisbe morgades, 25
938... + Visitar web >
Oficina de farmācia de vic.
Osona > Vic
Carrer nou 71 baixos
938... + Visitar web >
Centre de fisioterāpia privat, situat al cnou, 71 de vic. atenciķ personalitzada basada en terāpia manual. hores convingudes 93 886 95 56. info@fisiosanna.com
Osona > Centelles
Ronda coromines 35
658... + Visitar web >
Centre de logopčdia i pedagogia. atenciķ a infants i adults.
Osona > Sant quirze de besora
Pont,45,2on
938... + Visitar web >
Som una empresa creada amb el compromís i l´objectiu de donar un servei d´alta qualitat assistencial, i d´apropar la fisioterāpia als usuaris, tant a particulars com a empreses, allā on faci falta. 646199918 - 93.852.97.12. truca´ns rehabilitaciķ - terāpia de columna - massatge terapčutic - estimulaciķ infantil - drenatge limfātic - traumatologia - electroterāpia - geriatria - fisioterāpia de l´esport- massatge relaxant - reumatologia - terapia manual - neurologia -escola d´esquena - pre i post part. nova terāpia amb ultrasons.
Osona > Sant quirze de besora
Pont,45
938... + Visitar web >
Tenim com a prioritat l´atenciķ farmacčutica integral, a fi de vetllar per la salut de les persones i la prevenciķ de les malalties. sķm especialistes en salut. visita´ns i t´atendrem en totes les nostres seccions: anālisis clíniques, anālisis d´aigues, fķrmules magistrals, homeopatia, fitoterāpia , herboristeria, dermofarmācia, dietčtica infantil, spd...també et podem informar sobre el servei de fisioterāpia a domicili www.fisiorutpujol.com
Osona > Vic
C/portal de la rambla nē3, 1 planta, local 10
938... + Visitar web >
Centre de fisioterāpia
Osona > Vic
Plaįa dels mārtirs 23
93 ... + Visitar web >
Nordfarma parafarmācia t´ofereix una selecciķ de productes orientats a la millora del benestar personal i familiar i a l´increment de la qualitat de vida.
Osona > Vic
C. pare coll, 10, 1r, 3a
938... + Visitar web >
Som un centre de naturopatia amb més de 20 anys d´experičncia que uneix les terāpies milˇlenāries amb l´aparatologia i tčcniques més innovadores.
Osona > Torello
Pl sant fortia, 9 baixos
938... + Visitar web >
Sķm un centre de fisioterāpia especialitzat amb esportistes i patologies del dolor, que treballem i apostem per les noves tecnologies, la qualificaciķ dels nostres professionals i el tracta personalitzat.
Osona > Osona
Osona
629... + Visitar web >
Empresa de psicología dedicada a la terapia individual, grupal i de parella. també a la formaciķ i a la preparaciķ de tallers
Osona > Vic
Seus a vic, barcelona, girona i manresa
620... + Visitar web >
Grup de psicōlegs especialistes tant en l´āmbit de la psicologia clínica o psicoterāpia trastorns, dificultats, malalties,..., com l´āmbit de l´assessorament personal dubtes, orientaciķ i ajuda en resoluciķ de conflictes vitals-laborals, parella, família,..., i també el de creixement personal en intel.ligčncia emocional, personaliltat, autoestima, habilitats socials,.... també formen part de l´equip altres professionals de l´āmbit de la salut fisioterāpia, osteopatia i psiconeuroimmunologia, dietista-nutricionista, psiquiatria, etc, amb la finalitat d´oferir un tractament integral i de treballar de forma multidisciplinar.
Osona > 08560
Plaįa fra bernadí, 30
938... + Visitar web >
Clínica dental amb 20 anys d´antiguitat
Osona > Vic
Avda. bernat calbķ, 17
650... + Visitar web >
Centre de psicologia i desenvolupament infantil. psicomotricitat, atenciķ primerenca, psicoterāpia, terāpia familiar, etc. també realitzem tallers de prevenciķ infantils dissabtes al mati.
Osona > Vic
Pare gallissā, 13
938... + Visitar web >
Interpersonal es una organitzaciķ creada per un grup de professionals de la psicologia i la fisioterāpia amb la finalitat de prestar serveis de qualitat relacionats amb la psicologia, el benestar i salut.
Osona > Vic
Rbla. hospital, 8 desp. 2
938... + Visitar web >
Centre privat de psicologia clínica, infantil, adults, parella.
Osona > Vic
Pl. don miquel de clariana, 1
938... + Visitar web >


De la 1 a la 18 de 18 trobades


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenciķ a l'usuari Publicitat