RECURSOS HUMANS - Empreses i serveis

Guia comercial > recursos humans

RECURSOS HUMANS
Osona > Vic
C. sot dels pradals, 20 nau e
938... + Visitar web >
L’objectiu d’infocentre és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local, a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant. d’una banda us donem la possibilitat de cobrir totes les etapes del procés formatiu: des del disseny de l’acció formativa fins a la impartició dels cursos, el seguiment i l’avaluació. tot això a mida de les necessitats de l’empresa. i d’altra banda, gràcies al servei d’elaboració d’estudis de desenvolupament econòmic i local, marcar la direcció estratègica i tàctica cap a on anar.
Osona > Vic
C. bisbe morgades, 49
93 ... + Visitar web >
Adecco és el líder en el sector de recursos humans i una de les 5 primeres empreses espanyoles en creació de llocs de treball. es l’ única ett que ofereix la seva garantia de servei formalitzant per escrit la qualitat del servei i els compromisos que assumeix amb cada client i cada treballador.
Osona > 08500 vic
C. jaume i el conqueridor, 34
938... + Visitar web >
Oferim el servei de treball temporal i de seleccions directes. a partir de l´analisis del lloc de treball, seleccionem els nostres col·laboradors per tal de cobrir les necessitats dels nostres clients. oferim també assessorament personalitzat a les empreses, per qualsevol dubte que puguin tenir.
Osona > Vic
C/ mn.gudiol, 17 bxos.
93 ... + Visitar web >
Empresa dedicada al camp del treball temporal amb ofertes a diversos sectors i importants empreses de la comarca i rodalies.
Osona > Vic
Ronda francesc camprodon 18, baixos dreta
938... + Visitar web >
Recursos humans
Osona > Vic
Ronda camprodon, 18
93 ... + Visitar web >
Tt.treball temporal es caracteritza per donar un servei professional, expert i de qualitat a les empreses i als treballadors. portem el personal adequat al lloc de treball, implicat, motivat, satisfet i amb rendiment òptim a les organitzacions amb més solvència de la comarca.
Osona > Vic
Doctor junyent 8-10
93 ... + Visitar web >
Arc és una empresa que ofereix assessorament en recursos humans a tots nivells. seleccio de personal, avaluació del rendiment, anàlisi de potencial, analisi de clima, etc...
Osona > Vic
Ronda camprodón, 43 baixos
938... + Visitar web >
Temporal quality és una empresa de treball temporal que forma part de grup montaner, un dels grups líders en el sector dels recursos humans. som especialistes en: • àrea industrial: manipuladors, mossos de magatzem, carretoners i peons industrials. • àrea administració: telemarketing, aux. administratiu, aux. comptable i comptable. al 2009 hem reinventat el treball temporal, integrant el millor de la nostra experiència en: - la qualitat de la selecció. - l´agilitat i gestió del treball temporal. - la rentabilitat i millora en els procesos del outsourcing
Osona > Vic
C/ jacint verdaguer nº 29
938... + Visitar web >
Empresa de treball temporal on les principals tasques que realitzem és selecció i contractació de personal.
Osona > Manlleu
Av. roma, 337, baixos esquerra
938... + Visitar web >
Perfil professional consultoria recursos humans ubicada a manlleu especialitzada en selecció de personal, formació i desenvolupament, polítiques de recursos humans i grafologia aplicada en els recursos humans.
Osona > Vic
C. doctor junyent, 3
938... + Visitar web >
Empresa de selecció de personal 100%. ...on-line
Osona > -
-
-... + Visitar web >
Recursos humans
Osona > Vic
Ramon d´abadal i de vinyals, 5 2a planta
938... + Visitar web >
A ab2 som especialistes en gestió de persones. a través d’un diagnòstic inicial, basat en competències, descripció de llocs de treball i perfils professionals, podem ajudar a l’empresa a trobar oportunitats de millora. les polítiques de persones, vénen condicionades per la història de l’organització, els processos interns, els objectius i valors de l’empresa, les emocions, el lideratge i management, la comunicació interna i externa, les col·laboracions i la responsabilitat social corporativa. aquestes polítiques, per la seva banda, afecten a diferents àmbits: selecció retribució formació avaluacions de rendiment comunicació
Osona > Vic
Ronda camprodon, 14
+ Visitar web >
Empresa de selecció i recursos humans marlex eurogrup és una firma de serveis professionals que ofereix servei en l´àrea dels recursos humans. operem en la gestió del treball temporal i en la consultoria de selecció i formació. comptem amb més de 70 professionals i treballem en equip per oferir valor als nostres clients en més de 20 oficines a tot catalunya. marlex eurogrup és una de les 5 firmes líders que operen a catalunya, la segona de capital català i la primera en creixement aquests darrers anys. marlex eurogrup dedica des de 1996 per filosofia d´empresa, un 5%. de tots els seus beneficis a accions de compromís social.
Osona > Vic
C/ verdaguer 29
650... + Visitar web >
Creiem que tot es possible si una persona vol dedicar-hi esforços. per aquesta gent hem creat un mètode d´acompanyament per tal d´ajudar a que les persones amb objectius laborals aconsegueixin el que es proposen.


De la 1 a la 15 de 15 trobades


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat