INDUSTRIES - Empreses i serveis

Guia comercial > industries

INDUSTRIES
Osona > Balenyà
C/. canigó, 6-8 p.i. la bobila
938... + Visitar web >
Mecanització de peces de mitjanes-grans dimensions fins a 1400mm. diàmentre i 6000mm. de longitud. també disposem de màquinaria per soldar, polir, foradar, equilibrar...
Osona > Hostalets de balenyà
Canigó
938... + Visitar web >
Madel és una empresa dedicada al disseny i fabricació de productes per a la difusió de l´aire. la seva activitat es va iniciar fa més de 40 anys, arribant a l´actualitat a tenir abast internacional.
Osona > Vic
Rambla hospital, 30, 1º, 1ª
938... + Visitar web >
Empresa dedicada a la neteja i manteniment d´industries. especialitzada en desinfecció de vestidors i lavabos. tambè neteja de vidres i tractament de terres. contractes de manteniment.
Osona > Folgueroles
Pol. ind. la fàbrica, c/ de la codina, 4
+ Visitar web >
Forma part d´un grup d´empreses fabricants de components i conjunts d´electrònica i plàstic per automoció amb disseny i tecnologia pròpia.
Osona > Torelló
Avda. pirineus, 4
93 ... + Visitar web >
Pau rifà s.l és una empresa metal•lúrgica familiar situada a torelló barcelona, fundada al 1942. l´empresa està especialitzada en fabricar components oleohidràulics, pneumàtics i cilindres especials de qualsevol tipus.
Osona > Vic
Ctra manlleu, km1
+ Visitar web >
Empresa ubicada a la comarca d´osona dedicada a la fabricació i venda de maquinaria per a bugaderia de roba i acabats tèxtils. És una societat capacitada per a realitzar instal·lacions de qualsevol model i dimensió.
Osona > Manlleu
Fontcuberta, 32-36
93-... + Visitar web >
Empresa dedicada a la fabricaciÓ i comercialitzaciÓ d´equips per a la climatitzaciÓ
Osona > Sant quirze de besora
C/ bellmunt, 100
938... + Visitar web >
Empresa dedicada a la fabricació d´elements de ferreteria, d´herratges de corredera per portes tant de pas com d´armaris i complements.
Osona > Tona
Ctra barcelona-puigcerdà km 60
938... + Visitar web >
Administració, fabricació de pinsos, laboratori qualitat, granges, sala especejament
Osona > Manlleu
C/fontcuberta 45-49
938... + Visitar web >
Mecanitzacio en general, fabricació de caixes d´engranatges
Osona > Sant bartomeu del grau
C/. llevant, 17
93 ... + Visitar web >
Benito urban es la heredera de una industria centenaria de maquinaria de forja y fundición, convertida en la actualidad en líder de la industria del equipamiento urbano global, con ventas en más de 50 países, un equipo profesional y recursos que garantizan una línea ascendente en su presencia global benito urban controla todo el proceso productivo: desde el diseño del producto, su fabricación, distribución y venta. ofrece 4 gamas de producto incluyendo, alumbrado público, mobiliario urbano, tapas y rejas, parques infantiles y equipamiento deportivo con más de 6.000 referencias. benito urban presta especial atención a la calidad, diseño e innovación. en términos de calidad, desde que en 2001 se consiguiera la certificación iso 9001 se han logrado otra serie de homologaciones específicas, así como certificaciones de calidad y técnicas para cada producto en diferentes países. en lo que se refiere a diseño y desarrollo de producto, benito urban ha registrado más de 500 patentes centrándose en nuevas formas de innovar sus productos, materiales y diseños en línea con las últimas tendencias, adaptando sus productos a las necesidades y al comportamiento de los usuarios. por este motivo, benito urban colabora con arquitectos y diseñadores de la talla de rafael moneo y juan navarro baldeweg, entre otros. más allá de su cometido empresarial, benito urban destaca por su alto grado de implicación en proyectos humanitarios y de integración social, y del fomento del deporte y la cultura.
Osona > Vic
C/ francesc santcliment, 63
938... + Visitar web >
Empresa dedicada a la fabricació i muntatge de rètols, lletres corpòries, lletres adhesives. impresió digtal. retolació de vehicles. col·locacions de vinils a vidres. i manualitats en metacrilat, pvc, policarbonat, ....
Osona > Folgueroles
C/ timó 32-34
938... + Visitar web >
Fabricació i montatge de maquinaria per el sacrifici de xais, porcs i vaques. una altre part de l´empresa es dedica a la fabricació de maquinaria per a plats pre-cuinats i embotits
Osona > Vic
C/figueres 11 pol ind sot dels pradals
938... + Visitar web >
Enginyeria especialitzada en l´automatitzacio de procesos. desenvolupament de projectes en els sectors de les energies renovables, reciclatge de residus, alimentaria...
Osona > Tona
Pol. ind. les goules c/fusteria, 44
938... + Visitar web >
Q.c. quimica per la construcció, s.l. és dissenyadora i distribuïdora de productes químics.
Osona > Manlleu
Pol. ind. el verdaguer c/ antoni baixeras 14-16
938... + Visitar web >
Importació distribució de diferents productes d'òptica i fotografia
Osona > Sant vicenç de torelló
Pol. ind. la serra d´en jolis, camí de la paciència, 11-a
93.... + Visitar web >
Empresa metal·lúrgica amb més de 100 anys d´experiència al servei de la logística industrial. realitzem qualsevol projecte que ens demani el client `claus en mà`. oferim una àmplia gamma de productes com cintes transportadores, construccions metàl·liques, carros, contenedors especials, etc. tots ells amb la millor relació qualitat-preu.
Osona > Vic
C/mn.josep gudiol, 13
938... + Visitar web >
Empresa solida amb molts anys d'experiencia dintre del sector
Osona > Vic
C. tavernoles - p.i. malloles
938... + Visitar web >
Liders en el sector
Osona > Sant vicenÇ de torellÓ
Pol. ind vilaseca, 1
938... + Visitar web >
Fabricant de caixes de fusta.


De la 1 a la 20 de 61 trobades


© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat