habitació en casa de poble amb molt d´ espai

habitació en casa de poble amb molt d´ espai

Anunci nº 212595
Població: Oristà
Preu: 275
Publicat: 03/08/2021

foto 1 habitació en casa de poble amb molt d´ espai

foto 2 habitació en casa de poble amb molt d´ espai

foto 3 habitació en casa de poble amb molt d´ espai

foto 4 habitació en casa de poble amb molt d´ espai

Hola, soc en Sergi i busco una segona persona per a compartir casa al poble d´ Oristà, a només 20 minuts de distància amb cotxe de Vic centre i 25 de manresa, rodejada de natura a la bonica comarca del lluçanes.

La casa consta de 2 lavabos, un menjador de mida mitjana i un altre de petit, cuina gran i habitació adicional on hi ha la nevera i congelador industrial, balcó i dues grans terrasses exteriors amb gran capacitat per disfrutar d´ agradables menjars a l´ exterior. A la part superior s hi troben unes golfes d´ uns 100m2, planta baixa/traster d´ uns 60m2 mes, i 4 habitacions, una de les cuals la ocupo jo i l altra tu, si es que vols ser el meu company/a de casa (les altres dues habitacions, les reservo per als meus o els teus convidats).
Busco persona individual tot l´ any o parella de caps de setmana/festius que sigui primerament responsable, ordenada, respectuosa, solvent, amb sentit comú i amant de la tranquilitat .
La casa consta de varis espais com la planta baixa o les golfes que podríen ser adaptats amb molt poc d´ esforç en un espai d´ oci personal, pel que si ets artista i necessites un espai més gran a part de la habitació per poder esplaiar-te, sens dubte, aquesta es una molt bona oportunitat per a tú.
A l´ interior de la casa no es permet fumar i no s´ accepten gossos, pero sí gats sempre i quan siguin de caràcter tranquil , ja que jo en tinc un.
El preu es de 275 euros mensuals que inclouen el lloguer, els impostos d´ escombraries i una assegurança per els danys que es puguessin ocasionar a l´ interior de la casa. Les espeses adicionals com l´ aigua, gasoil i l´ electricitat son a part. La casa te internet ilimitat.


habitació en casa de poble amb molt d´ espai

© 2000-2022 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat