CURSOS INTENSIUS MODA

CURSOS INTENSIUS MODA

Anunci nº 211200
Població: Vic
Preu:
Publicat: 15/09/2020

foto 1 CURSOS INTENSIUS MODA

I N T E N S I U S M O D A
2 0 2 0 / 2 0 2 1 V I C

`FORMAR, DESCOBRIR NOUS TALENTS, PERFECCIONAR ELS EXISTENTS I ASSESSORAR`

C U R S D E D I S S E N Y

PROFESSOR: JACK HENRY
D´ orígen nordamericà format a Paris (ESMOD)
Jack Henry és un bon exemple de creador independent, ha dissenyat durant més de 20 anys la seva pròpia marca a París i Japó amb col·leccions d´home, dona, sabates i bosses, desfilant en nombroses ocasions en el calendari oficial de la setmana de la moda de París.
Al mateix temps ha estat director creatiu de Cacharel Homme, Muji, AXC Japan i dissenyador per Prada Sport.

IDIOMA: Castellà, anglès i/o francès
HORES: 100 hores
ALUMNES. 5 (max.) per classe
HORARIS: Divendres tarda de 16h a 20h
DATES: Del 05/10/2020 al 30/04/2021+ pràctiques

PROGRAMA: Dibuix, teixits, colors, formes, volums, concepte, història, com crear una col·lecció, disseny de prototips, estudi de les peces a través del patronatge, portafoli.

OBJECTIUS: Descobrir nous talents, introduir a l´alumne en el món de el disseny de moda, reforçar els seus coneixements i desenvolupar la seva personalitat creativa, tant en els que ja posseèixen algunes nocions i / o formació com en els que volen iniciar-se.

L A M O D A I N T R O D U C C I Ó I M E T O D O L O G Í A

PROFESSOR: VICENÇ MUSTARÓS
Director Creatiu, assessor de moda, editor, comissari d´exposicions, col·laborador especialitzat en diferents mitjans de comunicació i ponent en universitats i centres de formació nacionals i internacionals.
Director i creador del 080 Barcelona Fashion i del Showroom Barcelona a París, comissàri de l´exposició `Antwerpen, Altres propostes de moda` i de la Retrospectiva `Thierry Mugler 30 Aniversari`, director creatiu del festival de moda independent OFFmodo.
Col·laboracions: Flanders Fashion Institute, Mode Bruxellae, Federació Francesa de la Costura, Tòtem fashion, Museu Tèxtil de Indumentària de Barcelona ....

IDIOMES: Castellà, català
HORES: 100 hores
ALUMNES: 5 (max.) per classe
HORARI: Dijous tarda de 16h a 20h
DATES: Del 05/10/2020 al 30/04/2021 + pràctiques

PROGRAMA: La moda, funcionament, diferències, conceptes, influències, desfilades i presentacions, comunicació, comercialització, mercats, objectius, assessorament.

OBJECTIUS: L´objectiu d´aquest curs és preparar l´alumne perquè sigui capaç de enfrontar-se als reptes que el món de la moda els sotmetrà, abans de decidir si vol o no dedicar-se a la moda és important conèixer els seus mecanismes. Al mateix temps aquest curs serveix d´orientació professional i ajudar a decidir quin camí és el més adequat en cada cas.

S O C I O L O G I A P S I C O L O G I A I C O M U N I C A C I Ó

PROFESSORA: MERITXELL BALMES
Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull de Barcelona i màster en màrqueting i comunicació de moda i luxe per la Universitat Complutense de Madrid. Està especialitzada en Psicologia de la moda i comunicació. Impulsora de el projecte Vic Fashion Institute, del festival internacional de moda independent Offmodo i fundadora d´ ANONIMS (espai creadors). Ha col.laborat en diversos mitjans de comunicació. És orientadora i assessora personal i professional.

IDIOMES: Castellà, català
HORES: 100 hores
ALUMNES: 5 (max.) per classe
HORARI: Dimecres tarda de 16h a 20h
DATES: Del 05/10/2020 al 30/04/2021 + pràctiques

PROGRAMA: Psicologia i sociologia aplicada a la moda, influències, perfil del creador / a, la imatge personal i la comunicació no verbal, comunicació on-line i off-line, la premsa de moda, gabinet de premsa en moda, les relacions públiques en moda.

OBJECTIUS: Impossible voler-se dedicar a la moda i no conèixer la influència que exercèix sobre ella la societat i les persones a nivell individual. El significat real i simbòlic de la moda en l´inconscient i el conscient col·lectiu i individual. L´objectiu del curs és que l´alumne aprengui a analitzar i conèixer la moda des d´una perspectiva social, interpersonal i col·lectiva, el que li permetrà desenvolupar els coneixements necessàris per dedicar-se a aquest sector en qualsevol àmbit.

MATRICULA OBERTA / PLACES LIMITADES


CURSOS INTENSIUS MODA

© 2000-2021 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat