TORRE A TARADELL

TORRE A TARADELL

Anunci nº 200004
Població: Taradell
Preu: 499.000
Publicat: 03/02/2020

foto 1 TORRE A TARADELL

foto 2 TORRE A TARADELL

foto 3 TORRE A TARADELL

foto 4 TORRE A TARADELL

Xalet a la Roca de Taradell de 394 m² construïts, amb un jardí de 587 m², situat en una parcel·la de 771 m², amb porxo, piscina d´aigua salada i rec automàtic. Distribuït tot en planta, ampli menjador, sala d´estar amb xemeneia i sortida directa a porxo i jardí, una cuina office, molt amplia i equipada, safareig i accés a jardí. Dues habitacions dobles (una suite, amb bany amb dutxa i vestidor)
Una habitació individual, bany completi rebedor. A la planta soterrani , trobem un garatge per tres cotxes, una habitació doble, bany auxiliar, sala d´estar amb barbacoa o espai polivalent, traster i un despatx. Tot molt ampli i amb moltes possibilitats. Situat en una zona residencial, tranquil·la i de pocs veïns, amb moltes vistes i molt assoleiat. Tot exterior amb totes les orientacions.

Torre en la Roca de Taradell de 394 m² construidos, con un jardín de 587 m², situado en una parcela de 771 m², con porche, piscina de agua salada y riego automático. Distribuido todo en planta, amplio comedor, sala de estar con chimenea y salida directa a porche y jardín, una cocina office, muy amplía y equipada, lavadero y acceso a jardín. Dos habitaciones dobles (una suite, con baño con ducha y vestuario). Una habitación individual, baño completo recibidor. En la planta sótano , encontramos un garaje para tres coches, una habitación doble, baño auxiliar, sala de estar con barbacoa o espacio polivalente, trastero y un despacho. Todo muy amplio y con muchas posibilidades. Situado en una zona residencial, tranquila y de pocos vecinos, con muchas vistas y mucho sol. Todo exterior con todas las orientaciones.


TORRE A TARADELL

© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat